Bij Haldu Groep, hét uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive, draait het om vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod. Het is onze missie om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers Woon je in de provincie Zeeland en zoek je een functie in de utiliteitsbouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod vacatures netjes voor je gesorteerd. Zo kun je overzichtelijk en gemakkelijk zoeken naar een functies waar jij je talent in kwijt kan. Haldu is er voor personeel 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en 100% professioneel en persoonlijk. Bekijk onze vacatures utiliteitsbouw in Zeeland direct online.

Welke vacatures bieden wij nog meer?

In de bouw sector richten we ons op een aantal functies zoals betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Ben jij een expert in dit vakgebied en wil je graag je kennis en kunde inzetten in een 40-urige werkweek? Meld je dan snel aan bij Haldu Groep. Werken in de utiliteitsbouw regel je slim en snel bij Haldu. We zijn je dankbaar dat je je ervaring voor ons inzet. In ruil hiervoor bieden we je persoonlijke begeleiding die je ontvangt van je eigen werkcoach. We ondersteunen je bij je sollicitatie en de start van je nieuwe baan. We bieden je trainingen en opleidingen zodat je als je een ware professional aan de slag gaat.

Vind de baan die bij je past

Wij zorgen altijd voor de beste match tussen werkgever en werknemer. Zo kom jij helemaal tot je recht. Heb je een functie gezien die aansluit op jouw ervaring? Solliciteer dan direct. Klik op de link, vul je gegevens in en upload je cv. Heb je vragen over een vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Twijfel niet en bel ons gerust.