Vacatures utiliteitsbouw Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures utiliteitsbouw Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar werk in de utiliteitsbouw? Werken in de utiliteitsbouw betekent bijdragen aan bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Denk hierbij aan gebouwen zoals fabrieken, kantoren, scholen en opslagruimtes, maar ook winkels en garages. Lijkt het jou wel wat om in de utiliteitsbouw te werken in Noord-Brabant of heb jij al ervaring in de utiliteitsbouw? Dan kun je bij Haldu Groep terecht. Wij brengen werkzoekenden en bedrijven bij elkaar. Voor een ruim aanbod aan vacatures in de utiliteitsbouw in Noord-Brabant zoek je via Haldu Groep het snelst en het slimst naar werk.

Functies in de utiliteitsbouw

Wat voor werk en wat voor functies vallen onder utiliteitsbouw? Haldu Groep focust voor vacatures in de utiliteitsbouw vooral op functies zoals betontimmerman, stelleur, ruwbouw timmerman, metselaar, opperman, daktimmerman, bouwplaatsopruimer, gevelmonteur en afbouw timmerman. Voor dergelijke functies is het handig als je al ervaring hebt in dit werk en als je opgeleid bent tot vakman. Als dat het geval is, kun je namelijk zo snel mogelijk aan het werk.

Heb je echter nog geen ervaring in de utiliteitsbouw, maar wil je wel graag aan het werk, dan kun je alsnog bij Haldu Groep terecht. Haldu Groep is er voor personeel, wat onder andere betekent dat we jou zo goed mogelijk helpen aan passend werk. Ben jij nog niet opgeleid tot vakman? Dan kun je bij ons een traject ingaan waarin je door ons opgeleid wordt tot erkend vakman. Zo kun jij je in dienst bij Haldu Groep ontwikkelen en je bent waardevoller voor onze opdrachtgevers waarbij je vervolgens aan het werk kunt.

Persoonlijke aandacht

Haldu Groep zet je niet zomaar aan het werk op een project. Indien gewenst krijg jij eerst een opleiding tot vakman en te allen tijde krijgt een nieuwe werknemer een persoonlijke werkcoach toegewezen. Deze coach begeleidt jou in je werkproces, van sollicitatie tot je eerste werkdag en van eindevaluatie op het project tot ver daarna. Zo sta je er nooit alleen voor.

Je gaat aan het werk bij de beste opdrachtgevers namens Haldu en dat is goed voor je cv. Tot slot krijg je wekelijks een stipte betaling op een vast moment, wat je de nodige zekerheid geeft. Bekijk direct alle vacatures in de utiliteitsbouw in Noord-Brabant.

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven