Vacatures utiliteitsbouw Limburg | Haldu Groep

Vacatures utiliteitsbouw Limburg

Ben jij op zoek naar werk in de utiliteitsbouw in Limburg? Haldu Groep helpt je als detacheerder graag aan werk dat bij je past. Wij brengen werkgever en werkzoekenden bij elkaar. Haldu is voortdurend op zoek naar nieuw talent in onder andere de utiliteitsbouw. Ben jij gespecialiseerd in een ander vakgebied, zoals techniek of automotive? Ook dan kun je werk vinden via Haldu Groep. Bekijk gerust onze vacatures. De vacatures in de utiliteitsbouw in Limburg vind je ook op onze website. Staat er een vacature tussen die je aanspreekt? Twijfel dan niet en reageer direct. Wij maken graag kennis met jou en zetten jouw talent, vakmanschap en inzet graag daar in waar het nodig is. Wij zorgen dat je komt te werken op een plek waar je gewaardeerd zult worden. Iedereen is welkom bij Haldu Groep!

Voor Haldu werken

Werken voor Haldu is plezier hebben in je werk. Wij zijn jou dankbaar als je jouw vakmanschap en talent in de utiliteitsbouw wilt delen met onze A-merk opdrachtgevers. Wij geven jou dan ook het volgende als je voor Haldu Groep komt werken:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot je eerste werkdag en de eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week krijg je precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Solliciteer vandaag nog

Via de website van Haldu Groep vind jij misschien wel de baan die jou op het lijf geschreven staat. Werk waarin jij volledig tot je recht komt, omdat wij jou waarderen om wat je al kunt en we helpen je graag jouw talent uit te breiden met behulp van onze opleidingen. Bekijk ons huidige aanbod vacatures utiliteitsbouw in Limburg en solliciteer vandaag nog bij interesse.

Heb je vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder én aan werk!

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven