Vacatures timmerman Zuid-Holland| Haldu Groep

Vacatures timmerman Zuid-Holland

Wil je als vakspecialist ook rechtstreeks toegang tot onze vacatures timmerman in Zuid-Holland? Sluit je dan nu aan bij Haldu Groep. Wij zijn hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive. Werk je bij ons, dan werk je bij een professionele en ambitieuze organisatie waarin we jou volop ruimte bieden voor jouw talent en ervaring. Het beste nieuws van alles? Onze opdrachtgevers bij topbedrijven hebben vrijwel altijd werk voor je. Wil je graag je kennis en kunde voor ons inzetten? Bekijk dan snel ons aanbod online.

Waarom als timmerman voor Haldu Groep aan de slag gaan?

Bij ons profiteer je van jarenlange ervaring, vakkennis en we bieden je uiteraard een beetje zekerheid. We zijn je dankbaar dat je je talent voor ons inzet en geven je ook iets terug. Dit doen we in de vorm van persoonlijke begeleiding vanuit je eigen werkcoach. Staat er een sollicitatie gepland? Je coach helpt je hierbij en ook bij de start van je nieuwe baan. Daarnaast leiden we je ook nog eens op tot erkend vakman en zorgen we ervoor dat je elke week netjes je loon ontvangt. De ervaring die je opdoet door aan de slag te gaan bij A-merk bedrijven staat weer goed op je cv. Haldu is er voor personeel.

Jouw en onze ambities

Er is één ding dat we zeer belangrijk vinden bij Haldu en dat zijn ambities. We helpen je graag jouw ambities verder te ontwikkelen door je een professioneel platform te bieden. Zelf hebben we ook een ambitie, namelijk om de aankomende jaren verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, techniek en automotive. Heb je onze vacatures timmerman in Zuid-Holland bekeken en zit er iets voor je tussen? Solliciteer direct via de link en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven