Vacatures techniek

Vacatures techniek

Haldu Groep legt de focus bij vacatures in de techniek op functies zoals servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Ben jij handig en wil je je talent graag inzetten voor Haldu? Regel het slim en snel en bekijk onze vacatures direct online.

Aan de slag gaan voor topbedrijven

Wij vinden, binden en verbinden de beste vakmensen aan de beste werkgevers. In ruil voor jouw kennis regelen we een eigen werkcoach voor je. Deze staat altijd voor je klaar en biedt ondersteuning tijdens sollicitaties, de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Voor ons werken betekent dat je elke week stipt op tijd je salaris ontvangt en daarnaast leiden we je ook nog eens op tot erkend vakman. Namens Haldu werk je voor topbedrijven waar je onderdeel zal uitmaken van een deskundig team. Steeds meer vakmensen en A-merk bedrijven sluiten zich aan bij Haldu Groep. Wacht niet langer en ga de samenwerking aan.

Bekijk alle vacatures

Haldu heeft als uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive de ambitie om de komende jaren nog verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler. Heb je tussen onze vacatures techniek een functie gezien die je aanspreekt? Solliciteer direct of neem contact met ons op. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek. Naast een ruim aanbod vacatures in de techniek, vind je bij ons ook banen in de bouw en automotive. Heb je een vraag? Aarzel niet en bel ons gerust, wij helpen je graag verder.

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in