Vacatures techniek Limburg | Haldu Groep

Vacatures techniek Limburg

Op zoek naar de allerbeste vacatures techniek in Limburg? Die vind je bij Haldu Groep. Wij hebben de beste vacatures voor je verzameld. Van servicemonteur tot aan loodgieter en van lasser tot metaalbewerker, wij bieden het allemaal. Alle vacatures in Limburg hebben we gesorteerd voor je, zodat je makkelijk de functie vindt die bij jou past. Bekijk ons aanbod direct online.

Werken voor A-merk bedrijven in de techniek

Wij huren je in om bij de beste A-merk bedrijven in de techniekbranche te werken. Haldu selecteert enkel de beste vakmensen om aan de slag te gaan bij onze top opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je optimaal tot je recht komt in je gekozen functie. Zo zorgen we voor tevreden werkgevers en werknemers die prettig aan een nieuw project kunnen beginnen. Je regelt werken in de techniek dus het makkelijkst en snelst met de vacatures van Haldu. In ruil voor jouw talent ontvang je begeleiding van je eigen werkcoach. Deze staat je bij van begin tot eind.

Erkend vakman

Wil je verder aan de slag met je talent en ambitie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Haldu leidt je op tot erkend vakman. Je profiteert bovendien van jarenlange vakkennis, een open cultuur en vooral zekerheid. Elke week ontvang je stipt op tijd je geld. Werken bij grote bedrijven is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en staat bovendien goed op je cv. Dit maakt werken bij Haldu zo interessant. Wacht niet langer en bekijk de vacatures techniek in Limburg en vind de functie die perfect aansluit op jouw wensen.

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven