Vacatures techniek Limburg | Haldu Groep

Vacatures techniek Limburg

Op zoek naar de allerbeste vacatures techniek in Limburg? Die vind je bij Haldu Groep. Wij hebben de beste vacatures voor je verzameld. Van servicemonteur tot aan loodgieter en van lasser tot metaalbewerker, wij bieden het allemaal. Alle vacatures in Limburg hebben we gesorteerd voor je, zodat je makkelijk de functie vindt die bij jou past. Bekijk ons aanbod direct online.

Werken voor A-merk bedrijven in de techniek

Wij huren je in om bij de beste A-merk bedrijven in de techniekbranche te werken. Haldu selecteert enkel de beste vakmensen om aan de slag te gaan bij onze top opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je optimaal tot je recht komt in je gekozen functie. Zo zorgen we voor tevreden werkgevers en werknemers die prettig aan een nieuw project kunnen beginnen. Je regelt werken in de techniek dus het makkelijkst en snelst met de vacatures van Haldu. In ruil voor jouw talent ontvang je begeleiding van je eigen werkcoach. Deze staat je bij van begin tot eind.

Erkend vakman

Wil je verder aan de slag met je talent en ambitie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Haldu leidt je op tot erkend vakman. Je profiteert bovendien van jarenlange vakkennis, een open cultuur en vooral zekerheid. Elke week ontvang je stipt op tijd je geld. Werken bij grote bedrijven is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en staat bovendien goed op je cv. Dit maakt werken bij Haldu zo interessant. Wacht niet langer en bekijk de vacatures techniek in Limburg en vind de functie die perfect aansluit op jouw wensen.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven