Vacatures techniek Friesland | Haldu Groep

Vacatures techniek Friesland

Ben jij werkzaam in de techniek of ben je dat juist nog niet, maar wil je wel werken in de techniek in Friesland? Bij Haldu Groep zit je goed. Haldu Groep is detacheerder van werkzoekenden in diverse branches voor vooraanstaande opdrachtgevers in de techniekbranche. Of jij nu werk zoekt als lasser, metaalbewerker, assistent monteur, cv-monteur, loodgieter, elektromonteur, servicemonteur, of CNC draaier/freezer; Haldu Groep heeft vacatures voor al deze functies en meer. Bekijk direct ons overzicht met vacatures in de techniek in Friesland en vind de vacature die bij jou past.

Werken bij Haldu Groep

Ontdek wat Haldu Groep voor jou kan betekenen. Haldu Groep biedt een ruime selectie uitdagende functies bij diverse interessante opdrachtgevers. Al onze opdrachtgevers zijn eersteklas bedrijven in de branche. Naast techniekvacatures, kun je bij Haldu ook terecht voor vacatures in de bouw, afbouw en automotive. Wil jij jouw kennis en vakmanschap inzetten bij grote opdrachtgevers namens Haldu Groep? Wij bieden jou graag die mogelijkheid door je een platform te bieden waarop je snel een passende baan kunt vinden.

Wat bieden we jou?

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Bekijk onze vacatures in de techniek

Werken in de techniek bij Haldu Groep heeft zoals je ziet verschillende voordelen. Haldu is er voor personeel, wat betekent dat we alles voor jou als werknemer zo goed mogelijk regelen. We zetten je niet zomaar aan het werk, we begeleiden je en ondersteunen je waar nodig, zodat jij optimaal je werk op een plezierige manier kunt uitvoeren. Reageer direct op onze vacatures in de techniek in Friesland.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven