Vacatures techniek Friesland | Haldu Groep

Vacatures techniek Friesland

Ben jij werkzaam in de techniek of ben je dat juist nog niet, maar wil je wel werken in de techniek in Friesland? Bij Haldu Groep zit je goed. Haldu Groep is detacheerder van werkzoekenden in diverse branches voor vooraanstaande opdrachtgevers in de techniekbranche. Of jij nu werk zoekt als lasser, metaalbewerker, assistent monteur, cv-monteur, loodgieter, elektromonteur, servicemonteur, of CNC draaier/freezer; Haldu Groep heeft vacatures voor al deze functies en meer. Bekijk direct ons overzicht met vacatures in de techniek in Friesland en vind de vacature die bij jou past.

Werken bij Haldu Groep

Ontdek wat Haldu Groep voor jou kan betekenen. Haldu Groep biedt een ruime selectie uitdagende functies bij diverse interessante opdrachtgevers. Al onze opdrachtgevers zijn eersteklas bedrijven in de branche. Naast techniekvacatures, kun je bij Haldu ook terecht voor vacatures in de bouw, afbouw en automotive. Wil jij jouw kennis en vakmanschap inzetten bij grote opdrachtgevers namens Haldu Groep? Wij bieden jou graag die mogelijkheid door je een platform te bieden waarop je snel een passende baan kunt vinden.

Wat bieden we jou?

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Bekijk onze vacatures in de techniek

Werken in de techniek bij Haldu Groep heeft zoals je ziet verschillende voordelen. Haldu is er voor personeel, wat betekent dat we alles voor jou als werknemer zo goed mogelijk regelen. We zetten je niet zomaar aan het werk, we begeleiden je en ondersteunen je waar nodig, zodat jij optimaal je werk op een plezierige manier kunt uitvoeren. Reageer direct op onze vacatures in de techniek in Friesland.

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven