Vacatures techniek Flevoland | Haldu Groep

Vacatures techniek Flevoland

Ben je op zoek naar techniek vacatures in de omgeving Flevoland? Haldu Groep heeft een zeer uitgebreid aanbod aan vacatures in de techniek in Flevoland en andere delen van Nederland. Hoe het mogelijk is dat wij zoveel vacatures door het land open hebben staan? Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de techniek, zoals Wolter & Dros en Kropman. Dit geeft ons toegang tot heel veel vacatures bij mooie bedrijven. Namens Haldu Groep kun jij dus bij een van hen aan het werk. Werken in de techniek regel je het slimst en snelst met de techniekvacatures van Haldu Groep.

Alles goed geregeld

Haldu Groep is een detacheerder en daarom regelen wij alles voor personeel graag zo goed mogelijk. Als je bij Haldu komt werken, wordt dan ook goed voor je gezorgd. Bij ons in dienst mag jij rekenen op persoonlijke begeleiding in je werk. Van kennismaking tot je eerste werkdag en de eindevaluatie op het project; jouw persoonlijke werkcoach ondersteunt je waar nodig. Je kunt altijd bij jouw werkcoach terecht met vragen. Daarnaast krijg jij elke week stipt uitbetaald, zodat je altijd op tijd je geld hebt. Haldu Groep regelt ook dat jij wordt opgeleid als erkend vakman. Zo kun jij de beste kwaliteit garanderen in jouw werk bij onze grote opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven en dat staat goed op je cv! Kortom, we zorgen dat alles goed voor je geregeld is en dat je fijn bij ons je werk kunt doen.

Welkom bij Haldu Groep

We heten je graag welkom bij Haldu Groep, maar daarvoor moet je eerst reageren op één van onze vacatures in de techniek in Flevoland. Twijfel niet en wie weet zien we jou binnenkort werken in de techniek voor één van onze opdrachtgevers. We helpen je graag aan passend en uitdagend werk.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven