Vacatures techniek Drenthe| Haldu Groep

Vacatures techniek Drenthe

Techniek talent in Drenthe opgelet! Haldu Groep is op zoek naar vakmensen in de techniek. Heb jij ervaring in deze branche en zoek je werk? Sluit je aan bij Haldu. Wij zijn hét detacheringsbureau voor mensen in de bouw, techniek en automotive. Door heel Nederland bieden wij vacatures. Wil je snel en slim aan het werk? Regel het via Haldu. Of je nou veel ervaring hebt of maar een beetje, wij helpen je je talent te ontwikkelen en leiden je op tot erkend vakman. Vervolgens kun je aan de slag bij onze topopdrachtgevers om aan de meest uitdagende projecten te werken. Bekijk de vacatures techniek in Drenthe meteen online.

Hoe werkt het?

Het is onze missie om de beste vakmensen te selecteren om te gaan werken bij een bedrijf uit ons netwerk. Wij zijn er voor ons personeel en zorgen ervoor dat zaken goed geregeld zijn. We zetten deze zaken graag even voor je op een rijtje:

  • Je gaat aan de slag bij A-merk bedrijven namens Haldu;
  • Haldu leidt je op tot erkend vakman;
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding in je werk van een persoonlijke werkcoach;
  • Je krijgt een stipte uitbetaling op wekelijkse basis.

Onze ambitie

Binnen de techniek richten we ons op functies als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Zie je iets staan wat je aanspreekt? Solliciteer direct via de link of neem contact met ons op. Naast vacatures techniek in Drenthe beschikken we ook over vele functies in de bouw en autobranche. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze JobAlert.

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven