Vacatures techniek Drenthe| Haldu Groep

Vacatures techniek Drenthe

Techniek talent in Drenthe opgelet! Haldu Groep is op zoek naar vakmensen in de techniek. Heb jij ervaring in deze branche en zoek je werk? Sluit je aan bij Haldu. Wij zijn hét detacheringsbureau voor mensen in de bouw, techniek en automotive. Door heel Nederland bieden wij vacatures. Wil je snel en slim aan het werk? Regel het via Haldu. Of je nou veel ervaring hebt of maar een beetje, wij helpen je je talent te ontwikkelen en leiden je op tot erkend vakman. Vervolgens kun je aan de slag bij onze topopdrachtgevers om aan de meest uitdagende projecten te werken. Bekijk de vacatures techniek in Drenthe meteen online.

Hoe werkt het?

Het is onze missie om de beste vakmensen te selecteren om te gaan werken bij een bedrijf uit ons netwerk. Wij zijn er voor ons personeel en zorgen ervoor dat zaken goed geregeld zijn. We zetten deze zaken graag even voor je op een rijtje:

  • Je gaat aan de slag bij A-merk bedrijven namens Haldu;
  • Haldu leidt je op tot erkend vakman;
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding in je werk van een persoonlijke werkcoach;
  • Je krijgt een stipte uitbetaling op wekelijkse basis.

Onze ambitie

Binnen de techniek richten we ons op functies als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Zie je iets staan wat je aanspreekt? Solliciteer direct via de link of neem contact met ons op. Naast vacatures techniek in Drenthe beschikken we ook over vele functies in de bouw en autobranche. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze JobAlert.

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven