Wil jij graag aan het werk als stukadoor? Haldu Groep heeft openstaande vacatures voor stukadoors in Flevoland. Denk jij dat je het in je hebt om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan direct op één van onze vacatures voor stukadoor in Flevoland. We maken graag nader kennis met jou.

Wat doet Haldu Groep?

Haldu Groep is een detacheerder die werkzoekenden in de bouw, automotive en techniek een online platform biedt waarop vele relevante vacatures staan voor vakmensen zoals jij. Grote bouwbedrijven zijn vrijwel constant op zoek naar mensen met talent. Haldu Groep zoekt deze mensen voor hen. Via ons kom jij dus het snelst aan het werk bij grote A-merk bouwbedrijven. Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers. In ruil voor jouw inzet, talent en vakmanschap, biedt Haldu Groep jou het volgende:

  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman in jouw vakgebied.
  • Werken bij de beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven, wat goed staat op je cv.
  • Een persoonlijke werkcoach: Je krijgt persoonlijke begeleiding, van de kennismaking tot je eerste werkdag én ver daarna. We zorgen dat jij optimaal je werk kunt doen.
  • Stipte betaling: Wekelijks krijg je uitbetaald en je krijgt je geld altijd precies op tijd zoals afgesproken.

Waarom werken voor Haldu Groep?

Haldu Groep is er voor personeel. Wij zorgen dat jij werkt onder de beste werkomstandigheden en dat je niks in opleiding en begeleiding tekort komt. Namens Haldu Groep ga jij aan het werk voor eersteklas opdrachtgevers waar je anders niet gauw aan het werk komt. Wij bieden jou een volledige fulltime werkweek en dat geeft zekerheid. Daarnaast luistert Haldu naar werknemers. Heb jij feedback of merk je dat iets beter kan? Laat het weten en wij gaan zorgen dat jouw feedback wordt opgepakt. We zijn een team en samen maken we er het beste van voor onze opdrachtgevers. Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan direct de vacatures voor stukadoor in Flevoland.