Vacatures schilder Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures schilder Noord-Holland

Ben jij op je best met een kwast in je hand, woon je in Noord-Holland en zoek je een leuke baan? Bekijk onze vacatures schilder in Noord-Holland en vind de baan die bij je past. Wij kunnen je een vast aantal uren per week bieden en betalen je iedere week uit. Lijkt dit je wat? Sluit je dan nu aan bij Haldu en ga voor ons aan de slag.

Als schilder werken voor Haldu Groep

Wij zijn hét detacheringsbureau voor vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Doordat wij nauw contact hebben met opdrachtgevers van A-merk bedrijven, kunnen we jou een ruim aanbod vacatures bieden in elke provincie. Je vindt dus gegarandeerd een geschikte functie tussen onze vacatures. Ga je de samenwerking met ons aan, dan garanderen we jou het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot je eerste werkdag en de eindevaluatie op het project.
  • Een stipte betaling: Elke week krijg je precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Daarnaast horen we graag hoe je de samenwerking ervaart. Zijn er volgens jou verbeterpunten, dan horen we deze graag zodat we er direct mee aan de slag kunnen gaan.

Ontwikkel je ambities als schilder

Haldu stimuleert en ontwikkelt je ambities als schilder graag. Dit zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Spreekt één van de vacatures schilder in Noord-Holland je aan? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie