Vacatures Plafondmonteur Zuid-Holland | Haldu Groep

Vacatures plafondmonteur Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar vacatures voor Plafondmonteur in Zuid-Holland? Haldu Groep heeft alle vacatures van veel grote A-merk bedrijven voor jou op een rij gezet. Deze grote bedrijven zijn bijna altijd op zoek naar vakmensen. Als jij als plafondmonteur momenteel op zoek bent naar werk, kun je via Haldu Groep aan de slag bij deze bedrijven. Dit betekent dat je om de zoveel tijd bij andere bedrijven aan het werk bent en je werkzaamheden dus afwisselend zijn. Je kunt het sowieso als voordeel zien om bij verschillende bedrijven ervaring op te doen! Daarnaast krijg je bij de Haldu Groep wekelijks je geld. Dit geeft jou wellicht een hoop orde en rust. Wij bieden jou in ieder geval graag werk en onze opdrachtgevers hebben behoefte aan plafondmonteurs, zo brengt Haldu Groep vraag en aanbod samen op onze website.

Zoek jij werk als plafondmonteur in Zuid-Holland?

Als jij op zoek bent naar vacatures voor plafondmonteurs in Zuid-Holland, dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Wanneer je ervoor kiest om voor ons te werken, kunnen wij jou het volgende bieden:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Voordelen van werken voor Haldu Groep

Haldu biedt heel veel bouwvacatures, waardoor je bij Haldu snel aan het werk bent. Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers. We laten je vervolgens niet aan je lot over, maar begeleiden je in je werkproces. Van sollicitatie tot aan de start van je werk op de bouw en ver daarna. Zolang jij voor Haldu Groep vakwerk verricht als plafondmonteur in Zuid-Holland, krijg jij van ons persoonlijke begeleiding door je eigen werkcoach. Wij bieden jou en onze klanten graag zekerheid, dus we proberen het werkproces voor jou zo prettig mogelijk te maken. Bij ons is er ook zeker ruimte voor eigen inbreng en ervaring! Dus wacht niet langer en bekijk alle vacatures voor Plafondmonteur in Zuid-Holland.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven