Vacatures plafondmonteur Utrecht | Haldu Groep

Vacatures plafondmonteur Utrecht

Wil jij jouw ervaring in de afbouw met ons delen en werken met A-merk bedrijven? Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de afbouw, zoals Mat Afbouw, Kwakman en Schuurmans. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot heel veel afbouwvacatures. Werken als plafondmonteur regel je dus het snelst en het slimst met de afbouwvacatures van Haldu Groep. Bekijk direct ons complete aanbod vacatures voor plafondmonteur in Utrecht.

Wie is Haldu Groep?

Haldu Groep is bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. We vinden, binden en verbinden vraag en aanbod. Via onze website kun jij als werkzoekende makkelijk relevante vacatures vinden. We hebben een ruim aanbod aan vacatures, omdat we rechtstreeks toegang hebben tot de vele vacatures van grote A-merk opdrachtgevers waarvoor wij naar personeel zoeken. Als je namens Haldu Groep aan het werk gaat bij één van onze grote opdrachtgevers, laten we je niet aan je lot over. Je komt bij ons in dienst, maar kunt gaan werken voor diverse grote eersteklas opdrachtgevers. Veel werknemers vinden dat juist leuk, omdat je op verschillende locaties kan komen te werken en dat brengt afwisseling in je werk. Ben jij een vakman die op zoek is naar uitdagend werk? Dan zoekt Haldu Groep naar jou. Laat van je horen en reageer op een van onze vacatures voor plafondmonteur in Utrecht.

Waarom kiezen voor Haldu Groep?

  • Je krijgt persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Je mag rekenen op een stipte uitbetaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Je wordt opgeleid tot erkend vakman. Betaald door Haldu.
  • je gaat werken voor de beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Bij Haldu hebben we altijd genoeg nieuwe uitdagingen voor je. Wil jij je wagen aan een nieuwe uitdaging die bij je past? Solliciteer dan op een van de vacatures voor plafondmonteur in Utrecht en wie weet maken we binnenkort kennis met jou.

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.