Vacatures plafondmonteur Utrecht | Haldu Groep

Vacatures plafondmonteur Utrecht

Wil jij jouw ervaring in de afbouw met ons delen en werken met A-merk bedrijven? Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de afbouw, zoals Mat Afbouw, Kwakman en Schuurmans. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot heel veel afbouwvacatures. Werken als plafondmonteur regel je dus het snelst en het slimst met de afbouwvacatures van Haldu Groep. Bekijk direct ons complete aanbod vacatures voor plafondmonteur in Utrecht.

Wie is Haldu Groep?

Haldu Groep is bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. We vinden, binden en verbinden vraag en aanbod. Via onze website kun jij als werkzoekende makkelijk relevante vacatures vinden. We hebben een ruim aanbod aan vacatures, omdat we rechtstreeks toegang hebben tot de vele vacatures van grote A-merk opdrachtgevers waarvoor wij naar personeel zoeken. Als je namens Haldu Groep aan het werk gaat bij één van onze grote opdrachtgevers, laten we je niet aan je lot over. Je komt bij ons in dienst, maar kunt gaan werken voor diverse grote eersteklas opdrachtgevers. Veel werknemers vinden dat juist leuk, omdat je op verschillende locaties kan komen te werken en dat brengt afwisseling in je werk. Ben jij een vakman die op zoek is naar uitdagend werk? Dan zoekt Haldu Groep naar jou. Laat van je horen en reageer op een van onze vacatures voor plafondmonteur in Utrecht.

Waarom kiezen voor Haldu Groep?

  • Je krijgt persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Je mag rekenen op een stipte uitbetaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Je wordt opgeleid tot erkend vakman. Betaald door Haldu.
  • je gaat werken voor de beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Bij Haldu hebben we altijd genoeg nieuwe uitdagingen voor je. Wil jij je wagen aan een nieuwe uitdaging die bij je past? Solliciteer dan op een van de vacatures voor plafondmonteur in Utrecht en wie weet maken we binnenkort kennis met jou.

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven