Vacatures plafondmonteur Overijssel| Haldu

Vacatures plafondmonteur Overijssel

Ben je woonachtig in de provincie Overijssel en ben je een specialist in het monteren van plafonds? Bekijk dan snel onze vacatures plafondmonteur Overijssel. Je vindt hier vacatures van eersteklas opdrachtgevers. Haldu biedt je de mogelijkheid om je ambities en talent verder te ontwikkelen. Werken voor ons betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid. Logisch dus dat steeds meer vakspecialisten zich bij ons aanmelden! Vind ook jouw perfecte baan.

Diverse vacatures in de utiliteitsbouw

Haldu focust zich binnen de utiliteitsbouw vooral op functies als plafondmonteur, betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Wij zetten jou als expert graag in voor één van onze opdrachtgevers. Dit is op flexibele basis en voor een afgesproken tarief. In ruil voor jouw talent ontvang je persoonlijke begeleiding van je werkcoach. Dit begint bij je eerste sollicitatie tot wanneer je start met je werkzaamheden en ook ver daarna. De communicatie verloopt altijd via je eigen coach, zo blijft alles duidelijk en overzichtelijk.

Altijd goed geregeld

Haldu geeft je een professioneel platform om je talent en ambitie te ontwikkelen. Wil je graag reageren op één van onze vacatures plafondmonteur Overijssel? Dat kan! Vul je gegevens in en upload je cv. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Werk je voor ons, dan is alles goed geregeld. Je ontvangt begeleiding, werkt voor de beste opdrachtgevers en krijgt je salaris elke week stipt op tijd. Heb je vragen over een van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven