Vacatures plafondmonteur Overijssel| Haldu

Vacatures plafondmonteur Overijssel

Ben je woonachtig in de provincie Overijssel en ben je een specialist in het monteren van plafonds? Bekijk dan snel onze vacatures plafondmonteur Overijssel. Je vindt hier vacatures van eersteklas opdrachtgevers. Haldu biedt je de mogelijkheid om je ambities en talent verder te ontwikkelen. Werken voor ons betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid. Logisch dus dat steeds meer vakspecialisten zich bij ons aanmelden! Vind ook jouw perfecte baan.

Diverse vacatures in de utiliteitsbouw

Haldu focust zich binnen de utiliteitsbouw vooral op functies als plafondmonteur, betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Wij zetten jou als expert graag in voor één van onze opdrachtgevers. Dit is op flexibele basis en voor een afgesproken tarief. In ruil voor jouw talent ontvang je persoonlijke begeleiding van je werkcoach. Dit begint bij je eerste sollicitatie tot wanneer je start met je werkzaamheden en ook ver daarna. De communicatie verloopt altijd via je eigen coach, zo blijft alles duidelijk en overzichtelijk.

Altijd goed geregeld

Haldu geeft je een professioneel platform om je talent en ambitie te ontwikkelen. Wil je graag reageren op één van onze vacatures plafondmonteur Overijssel? Dat kan! Vul je gegevens in en upload je cv. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Werk je voor ons, dan is alles goed geregeld. Je ontvangt begeleiding, werkt voor de beste opdrachtgevers en krijgt je salaris elke week stipt op tijd. Heb je vragen over een van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven