Vacatures plafondmonteur Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures plafondmonteur Noord-Brabant

Wil jij snel en slim aan het werk als plafondmonteur in Noord-Brabant? Reageer dan op de vacatures voor plafondmonteur in Noord-Brabant van Haldu Groep. Als detacheerder voor bouw, afbouw, techniek en automotive functies is Haldu Groep vrijwel altijd op zoek naar nieuw talent in deze branches. Het zijn grote branches waar veel werk in is als je alle grote opdrachtgevers bij elkaar optelt. Haldu Groep kan ontzettend veel vacatures online beschikbaar stellen op één website, omdat wij namens grote opdrachtgevers op zoek zijn naar mensen zoals jij. Mensen met talent, doorzettingsvermogen en de wil om te werken en te leren. Wij bieden jou graag passende vacatures. Bekijk alle vacatures voor plafondmonteur in Noord-Brabant direct online!

Als plafondmonteur aan de slag bij A-merk bedrijven

Wij selecteren de beste vakmensen om aan de slag te gaan bij A-merk bedrijven. Zit jij daarbij, dan is dat uitstekend voor je cv. Via Haldu Groep kom jij het snelst en slimst aan werk bij vooraanstaande opdrachtgevers in de branche. Pak dus je kans en laat van je horen. Als je interesse hebt in namens Haldu Groep werken als plafondmonteur dan krijg jij in ruil voor je inzet, vakmanschap en talent het volgende van ons:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project, wij geven jou de beste ondersteuning.
  • Een opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en gunt je de kans jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Geld: Elke week krijg je een stipte betaling.

Hoe kan ik solliciteren?

We heten je graag welkom bij Haldu Groep, maar daarvoor moet je eerst reageren op één van onze vacatures voor plafondmonteur in Noord-Brabant. Wie weet zien we jou binnenkort werken als plafondmonteur bij één van onze A-merk opdrachtgevers. We helpen je graag aan passend en uitdagend werk.

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.