Vacatures plafondmonteur Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures plafondmonteur Noord-Brabant

Wil jij snel en slim aan het werk als plafondmonteur in Noord-Brabant? Reageer dan op de vacatures voor plafondmonteur in Noord-Brabant van Haldu Groep. Als detacheerder voor bouw, afbouw, techniek en automotive functies is Haldu Groep vrijwel altijd op zoek naar nieuw talent in deze branches. Het zijn grote branches waar veel werk in is als je alle grote opdrachtgevers bij elkaar optelt. Haldu Groep kan ontzettend veel vacatures online beschikbaar stellen op één website, omdat wij namens grote opdrachtgevers op zoek zijn naar mensen zoals jij. Mensen met talent, doorzettingsvermogen en de wil om te werken en te leren. Wij bieden jou graag passende vacatures. Bekijk alle vacatures voor plafondmonteur in Noord-Brabant direct online!

Als plafondmonteur aan de slag bij A-merk bedrijven

Wij selecteren de beste vakmensen om aan de slag te gaan bij A-merk bedrijven. Zit jij daarbij, dan is dat uitstekend voor je cv. Via Haldu Groep kom jij het snelst en slimst aan werk bij vooraanstaande opdrachtgevers in de branche. Pak dus je kans en laat van je horen. Als je interesse hebt in namens Haldu Groep werken als plafondmonteur dan krijg jij in ruil voor je inzet, vakmanschap en talent het volgende van ons:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project, wij geven jou de beste ondersteuning.
  • Een opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en gunt je de kans jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Geld: Elke week krijg je een stipte betaling.

Hoe kan ik solliciteren?

We heten je graag welkom bij Haldu Groep, maar daarvoor moet je eerst reageren op één van onze vacatures voor plafondmonteur in Noord-Brabant. Wie weet zien we jou binnenkort werken als plafondmonteur bij één van onze A-merk opdrachtgevers. We helpen je graag aan passend en uitdagend werk.

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.