Vacatures plafondmonteur Gelderland | Haldu Groep

Vacatures plafondmonteur Gelderland

Hoop jij een fijn overzicht met vacatures voor plafondmonteur in Gelderland tegen te komen? Dan heb je die gevonden! Op de website van Haldu Groep staan diverse vacatures voor plafondmonteur in onder andere Gelderland. Haldu Groep biedt een online platform dat werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar brengt. Namens grote opdrachtgevers zijn wij vrijwel continue op zoek naar nieuw en enthousiast talent. Wil jij namens ons aan de slag bij een grote opdrachtgever in de branche? Twijfel dan niet en solliciteer direct. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Moet ik al ervaring hebben als plafondmonteur?

Het is altijd goed als je al ervaring hebt in dit werk, maar heb je echter nog geen ervaring? Ook dan kun je bij Haldu Groep terecht. Zolang jij graag aan het werk wilt als plafondmonteur kunnen wij jou helpen passend werk te vinden. Haldu Groep is er voor personeel, wat onder andere betekent dat we jou zo goed mogelijk helpen aan passend werk. Ben jij nog niet opgeleid tot vakman? Dan kun je bij ons een traject ingaan waarin je door ons opgeleid wordt tot erkend vakman. Zo kun jij je in dienst bij Haldu Groep ontwikkelen en je bent waardevoller voor onze opdrachtgevers waarbij je vervolgens aan het werk kunt.

Werken aan persoonlijke ontwikkeling

Haldu Groep zet je niet zomaar aan het werk op een project. We bieden jou de mogelijkheid om eerst een opleiding tot vakman te volgen. Daarnaast krijg je sowieso een persoonlijke werkcoach toegewezen die je zal helpen van begin tot eind tijdens je werkproces. Vanaf de sollicitatie tot aan je eerste werkdag en van eindevaluatie op het project tot ver daarna. Zo zorgen we dat je er nooit alleen voor staat.

Je gaat aan het werk bij de beste opdrachtgevers namens Haldu en dat is goed voor je cv. Tot slot krijg je wekelijks een stipte betaling op een vast moment, wat je de nodige zekerheid geeft. Bekijk direct alle vacatures voor plafondmonteur in Gelderland.

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven