Vacatures metalstudmonteur Overijssel - Haldu Groep

Vacatures metalstudmonteur Overijssel

Wil je ook rechtstreeks toegang tot veel vacatures metalstudmonteur in Overijssel? Sluit je dan nu aan als professional aan bij Haldu Groep. Wij hebben contact met A-bedrijven die vrijwel altijd een uitdagende functie voor je hebben. Zoek je dus een baan als monteur? Bekijk snel onze vacatures in de bouwsector en vind de functie die op jouw lijf geschreven is.

Waarom als metalstudmonteur werken voor Haldu Groep?

Werk je voor ons, dan profiteer je van jarenlange vakkennis, een open cultuur en vooral zekerheid. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach in ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap. Dit begint bij de sollicitatie tot de start van je werk en ver daarna. Haldu leidt je op tot erkend vakman, je ontvangt elke week stipt op tijd je salaris én je werkt ook nog eens voor topbedrijven. Deze ervaring staat ook goed op je cv en jij hebt dankzij deze baan weer wat meer rust in je hoofd. Dat is precies waar wij het voor doen, Haldu is er voor personeel.

Altijd goed geregeld

Heb je onze vacatures metalstudmonteur in Overijssel bekeken en iets gezien wat helemaal aansluit op jouw wensen? Solliciteer direct. Vul je gegevens in en upload je cv. Wij zijn een betrouwbare partner voor werknemers die op zoek zijn naar een leuke baan. Gemaakte afspraken komen wij altijd na en mocht je verbeterpunten voor ons hebben, dan gaan we daar direct mee aan de slag, wij luisteren naar je. Meer weten? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.