Vacatures metalstudmonteur Flevoland | Haldu Groep

Vacatures metalstudmonteur Flevoland

Ben jij als metalstudmonteur op zoek naar een werkgever en woon je in Flevoland of omgeving? Haldu Groep zoekt namens grote A-merk bedrijven altijd naar werknemers in de bouw, afbouw, techniek en automotive. Wij hebben rechtstreeks contact met onze opdrachtgevers waardoor we toegang hebben tot heel veel vacatures, waaronder vacatures voor metalstudmonteur in Flevoland. Bekijk direct ons overzicht met vacatures en vind de baan die bij jou past bij Haldu Groep.

Waarom als metalstudmonteur werken voor Haldu Groep?

Haldu Groep zoekt de beste vakmensen en koppelt ze aan mooie projecten van opdrachtgevers. Kan jij wel wat zekerheid gebruiken en wil je een vast aantal werkuren per week én wekelijks uitbetaald krijgen op een vast moment? Dan kun je bij Haldu Groep solliciteren als metalstudmonteur. Werken voor Haldu Groep betekent dat we jou het volgende bieden:

  • Geld: Elke week krijg je een stipte betaling.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en gunt je de kans jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers.
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project, wij geven jou de beste ondersteuning.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

In ruil hiervoor verwachten we van jou inzet, vakmanschap en talent. Wij geven jou graag de kans om je te blijven ontwikkelen. Daarom krijgen jouw ambities de ruimte bij Haldu. We staan altijd open voor nieuwe ideeën, van iedereen.

Contact

Staat je droombaan tussen onze vacatures metalstudmonteur Flevoland? Aarzel niet en solliciteer meteen! Heb je een vraag over onze werkwijze of wil je weten wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.