Vacatures loodgieter Zuid-Holland| Haldu Groep

Vacatures loodgieter Zuid-Holland

Woon je in Zuid-Holland en ben je op zoek naar werk als loodgieter? Haldu Groep kan altijd wel vakspecialisten gebruiken. Bekijk onze vacatures loodgieter in Zuid-Holland eens. Het is onze missie om werkzoekende en bedrijven bij elkaar te brengen zodat er een goede samenwerking ontstaat. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers die vrijwel altijd een functie voor je beschikbaar hebben. Haldu Groep is hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive.

Werkzaamheden loodgieter

Bij de bouw en het onderhoud van huizen zijn loodgieters in feite onmisbaar. Ze hebben een uitgebreid takenpakket. Zo weet je als loodgieter precies hoe je een lek moet dichten of hoe je een verwarmingsinstallatie, waterleiding of riolering aanlegt. Ook het repareren van een cv-ketel is voor jou een fluitje van een cent. Wij selecteren professionals om te werken voor A-merk bedrijven uit ons netwerk. We vinden het prettig dat je je talent inzet en geven je hier graag iets voor terug. Naast een stipte wekelijkse betaling bieden we je ook persoonlijke begeleiding. Al het contact verloopt via je eigen werkcoach. Deze helpt je indien nodig met een sollicitatie en hier kun je terecht voor al je vragen.

Vind de baan die bij je past

Iets wat we belangrijk vinden binnen Haldu Groep is het ontwikkelen van je ambitie en talent. We bieden je daarom een professioneel platform om hiermee aan de slag te gaan. Vervolgens evalueren we elke samenwerking. Heb je verbeterpunten voor ons? Laat het ons weten en we pakken het direct op. Heb je onze vacatures loodgieter in Zuid-Holland bekeken en zit er een leuke functie voor je tussen? Reageer direct door je gegevens in te vullen en upload je cv.

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Nijhuis Bouw

“Dankzij het social return concept van Haldu Groep bieden wij mensen kansen op een succesvolle (re-)integratie op de arbeidsmarkt wat perfect past in de MVO strategie van Nijhuis.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven