Vacatures lasser Utrecht | Haldugroep.nl

Vacatures lasser Utrecht

Wil jij werken aan de slag als lasser in de omgeving van Utrecht? Ben jij op zoek naar top opdrachtgevers? Neem dan eens een kijkje tussen de vacatures lasser Utrecht van Haldu groep! Wij van Haldu selecteren de beste vakmensen en koppelen die vervolgens aan de beste opdrachtgevers. Doordat wij nauw verbonden zijn met deze top opdrachtgevers is er vrijwel altijd een vacature die bij je past! Kijk snel bij onze vacatures lasser Utrecht en solliciteer direct online!

Over Haldugroep.nl

Haldu groep koppelt ervaring aan enthousiasme en ambitie. Hier wordt het fundament mee gelegd voor een duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Voor Haldu Groep zelf, de opdrachtgever, maar zeker ook voor de werknemers! Ons management is uiterst gedreven en heeft een duidelijke visie op uitzenden. Wanneer je werkt voor Haldu Groep, werk je voor een professioneel, gedreven en ambitieuze organisatie met een duidelijke visie.

De vacatures lasser Utrecht Haldu Groep

Wanneer je kiest voor één van de vacatures lasser Utrecht van Haldu zorgen wij altijd voor;

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Solliciteren op vacatures lasser Utrecht?

Kom een stapje dichterbij de baan die je altijd al gewild hebt en solliciteer direct op een van de vacatures lasser Utrecht van Haldugroep.nl! Solliciteren bij Haldu doe je gemakkelijk en snel online. Bekijk hier onze vacatures lasser Utrecht. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.