Vacatures lasser Overijssel | Haldu Groep

Vacatures lasser Overijssel

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag als lasser in Overijssel? Zoeken naar vacatures voor lasser in Overijssel doe je het slimst en het snelst via Haldu Groep. Als detacheerder zoekt Haldu Groep continue naar enthousiast talent dat zich graag wil inzetten voor onze eersteklas opdrachtgevers. Ben jij zo iemand? Lees dan gauw verder.

Hoe werkt het?

Solliciteren bij Haldu Groep is niet moeilijk. Bekijk het aanbod vacatures voor lasser in Overijssel en reageer op de vacature die jou aanspreekt. Heb je binnen de techniekbranche ook andere kwaliteiten die je op de werkvloer kunt inzetten of zoek je eigenlijk naar andere vacatures dan lasser? Ook dan kun je bij ons naar een baan zoeken. Haldu Groep focust voor vacatures in de techniek vooral op functies, zoals:

  • Servicemonteur
  • Elektromonteur
  • Cv-monteur
  • Loodgieter
  • Pijpfitter
  • Flensmonteur
  • CNC draaier/freezer
  • Metaalbewerker
  • Assistent monteur
  • Inbedrijfstellingsmonteur

Waarom werken voor Haldu Groep?

Werken voor Haldu Groep betekent dat je van een aantal voordelen profiteert die Haldu Groep jou biedt als werknemer. Zo zorgen we dat jij zo goed mogelijk voorbereid aan het werk kunt door jou op te leiden als erkend vakman en door je aan een persoonlijke werkcoach te koppelen. Deze werkcoach helpt jou met alles om je genoeg ondersteuning te bieden tijdens het werkproces. Ook bieden we de ruimte om jezelf te ontwikkelen en we moedigen het aan om ambities te hebben.

Voordat jij aan het werk gaat bij de beste opdrachtgevers in jouw branche, ben je door ons helemaal klaargestoomd. Wij zorgen er graag voor dat jij alles uit jezelf haalt én plezier hebt in je werk. Daarnaast krijg jij je loon op wekelijkse basis. Altijd op het afgesproken moment, daar kun je op rekenen. Bekijk direct alle vacatures voor lasser en meer in Overijssel.

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven