Vacatures lasser Overijssel | Haldu Groep

Vacatures lasser Overijssel

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag als lasser in Overijssel? Zoeken naar vacatures voor lasser in Overijssel doe je het slimst en het snelst via Haldu Groep. Als detacheerder zoekt Haldu Groep continue naar enthousiast talent dat zich graag wil inzetten voor onze eersteklas opdrachtgevers. Ben jij zo iemand? Lees dan gauw verder.

Hoe werkt het?

Solliciteren bij Haldu Groep is niet moeilijk. Bekijk het aanbod vacatures voor lasser in Overijssel en reageer op de vacature die jou aanspreekt. Heb je binnen de techniekbranche ook andere kwaliteiten die je op de werkvloer kunt inzetten of zoek je eigenlijk naar andere vacatures dan lasser? Ook dan kun je bij ons naar een baan zoeken. Haldu Groep focust voor vacatures in de techniek vooral op functies, zoals:

  • Servicemonteur
  • Elektromonteur
  • Cv-monteur
  • Loodgieter
  • Pijpfitter
  • Flensmonteur
  • CNC draaier/freezer
  • Metaalbewerker
  • Assistent monteur
  • Inbedrijfstellingsmonteur

Waarom werken voor Haldu Groep?

Werken voor Haldu Groep betekent dat je van een aantal voordelen profiteert die Haldu Groep jou biedt als werknemer. Zo zorgen we dat jij zo goed mogelijk voorbereid aan het werk kunt door jou op te leiden als erkend vakman en door je aan een persoonlijke werkcoach te koppelen. Deze werkcoach helpt jou met alles om je genoeg ondersteuning te bieden tijdens het werkproces. Ook bieden we de ruimte om jezelf te ontwikkelen en we moedigen het aan om ambities te hebben.

Voordat jij aan het werk gaat bij de beste opdrachtgevers in jouw branche, ben je door ons helemaal klaargestoomd. Wij zorgen er graag voor dat jij alles uit jezelf haalt én plezier hebt in je werk. Daarnaast krijg jij je loon op wekelijkse basis. Altijd op het afgesproken moment, daar kun je op rekenen. Bekijk direct alle vacatures voor lasser en meer in Overijssel.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven