Vacatures lasser Overijssel | Haldu Groep

Vacatures lasser Overijssel

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag als lasser in Overijssel? Zoeken naar vacatures voor lasser in Overijssel doe je het slimst en het snelst via Haldu Groep. Als detacheerder zoekt Haldu Groep continue naar enthousiast talent dat zich graag wil inzetten voor onze eersteklas opdrachtgevers. Ben jij zo iemand? Lees dan gauw verder.

Hoe werkt het?

Solliciteren bij Haldu Groep is niet moeilijk. Bekijk het aanbod vacatures voor lasser in Overijssel en reageer op de vacature die jou aanspreekt. Heb je binnen de techniekbranche ook andere kwaliteiten die je op de werkvloer kunt inzetten of zoek je eigenlijk naar andere vacatures dan lasser? Ook dan kun je bij ons naar een baan zoeken. Haldu Groep focust voor vacatures in de techniek vooral op functies, zoals:

  • Servicemonteur
  • Elektromonteur
  • Cv-monteur
  • Loodgieter
  • Pijpfitter
  • Flensmonteur
  • CNC draaier/freezer
  • Metaalbewerker
  • Assistent monteur
  • Inbedrijfstellingsmonteur

Waarom werken voor Haldu Groep?

Werken voor Haldu Groep betekent dat je van een aantal voordelen profiteert die Haldu Groep jou biedt als werknemer. Zo zorgen we dat jij zo goed mogelijk voorbereid aan het werk kunt door jou op te leiden als erkend vakman en door je aan een persoonlijke werkcoach te koppelen. Deze werkcoach helpt jou met alles om je genoeg ondersteuning te bieden tijdens het werkproces. Ook bieden we de ruimte om jezelf te ontwikkelen en we moedigen het aan om ambities te hebben.

Voordat jij aan het werk gaat bij de beste opdrachtgevers in jouw branche, ben je door ons helemaal klaargestoomd. Wij zorgen er graag voor dat jij alles uit jezelf haalt én plezier hebt in je werk. Daarnaast krijg jij je loon op wekelijkse basis. Altijd op het afgesproken moment, daar kun je op rekenen. Bekijk direct alle vacatures voor lasser en meer in Overijssel.

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.