Vacatures industriebouw Zeeland| Haldu

Vacatures industriebouw Zeeland

Woon je in Zeeland, heb je werkervaring in de industriebouw én zoek je nog een leuke baan? Bekijk dan snel de vacatures industriebouw Zeeland bij Haldu. Je vindt hier diverse functies waarbij je onderdeel uitmaakt van een team experts op hetzelfde vakgebied. Onze missie? Een brug slaan tussen werkgevers en talenten in de bouw, techniek en automotive. Wij vinden en verbinden vraag en aanbod. Steeds meer werkgevers sluiten zich daarom bij ons aan en steeds meer vakmensen willen voor ons werken. Wacht niet langer en maak snel kennis met Haldu.

De beste A-merk bedrijven in de industriebouw

Haldu selecteert echte professionals en zet deze in bij eersteklas opdrachtgevers in de industriebouw. In deze branche werken regel je het snelst en slimst dankzij de vacatures van Haldu. Wij focussen ons op vacatures in de industriebouw voornamelijk op functies als timmerman, betontimmerman, assistent timmerman, stelleur, metselaar, gevelmonteur en bouwplaatsmedewerker. Je hebt persoonlijk contact met je eigen werkcoach zodat de communicatie vlot en duidelijk verloopt. Bij Haldu ontvang je elke week je salaris stipt op tijd en leiden we je ook nog eens op tot erkend vakman. Je werkt namens ons voor echte A-merk bedrijven, dit zal goed staan op je cv!

Solliciteer direct

Bij Haldu kun je je ambities verder ontwikkelen, wij helpen je hier graag bij. We bieden je daarom een professioneel platform zodat jij hiermee aan de slag kunt gaan. We evalueren de samenwerking met je, luisteren en indien je verbeterpunten aangeeft, pakken we die direct op. Heb je de vacatures industriebouw Zeeland bekeken en dit er een leuke baan voor je tussen? Solliciteer direct en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.