Vacatures industriebouw Zeeland| Haldu

Vacatures industriebouw Zeeland

Woon je in Zeeland, heb je werkervaring in de industriebouw én zoek je nog een leuke baan? Bekijk dan snel de vacatures industriebouw Zeeland bij Haldu. Je vindt hier diverse functies waarbij je onderdeel uitmaakt van een team experts op hetzelfde vakgebied. Onze missie? Een brug slaan tussen werkgevers en talenten in de bouw, techniek en automotive. Wij vinden en verbinden vraag en aanbod. Steeds meer werkgevers sluiten zich daarom bij ons aan en steeds meer vakmensen willen voor ons werken. Wacht niet langer en maak snel kennis met Haldu.

De beste A-merk bedrijven in de industriebouw

Haldu selecteert echte professionals en zet deze in bij eersteklas opdrachtgevers in de industriebouw. In deze branche werken regel je het snelst en slimst dankzij de vacatures van Haldu. Wij focussen ons op vacatures in de industriebouw voornamelijk op functies als timmerman, betontimmerman, assistent timmerman, stelleur, metselaar, gevelmonteur en bouwplaatsmedewerker. Je hebt persoonlijk contact met je eigen werkcoach zodat de communicatie vlot en duidelijk verloopt. Bij Haldu ontvang je elke week je salaris stipt op tijd en leiden we je ook nog eens op tot erkend vakman. Je werkt namens ons voor echte A-merk bedrijven, dit zal goed staan op je cv!

Solliciteer direct

Bij Haldu kun je je ambities verder ontwikkelen, wij helpen je hier graag bij. We bieden je daarom een professioneel platform zodat jij hiermee aan de slag kunt gaan. We evalueren de samenwerking met je, luisteren en indien je verbeterpunten aangeeft, pakken we die direct op. Heb je de vacatures industriebouw Zeeland bekeken en dit er een leuke baan voor je tussen? Solliciteer direct en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven