Vacatures industriebouw Utrecht | Haldu Groep

Vacatures industriebouw Utrecht

Wil jij graag werk vinden in de industriebouw in Utrecht? Dan zit je bij Haldu Groep goed, hier vind je een mooie selectie van vacatures in de industriebouw in Utrecht. Het betreft hier vacatures voor functies bij A-merk bedrijven. Haldu zoekt namens grote opdrachtgevers altijd wel enthousiaste vakmensen voor allerlei bouw-, techniek- en automotive beroepen. Ben jij een echte vakman die werkzaam kan zijn in de industriebouw? Bekijk dan gauw alle vacatures van Haldu Groep in jouw sector en vind een baan die bij jouw wensen past!

De werkgever die om je geeft

Wij zijn op zoek naar echte vakmensen die met plezier in de industriebouw in Utrecht willen werken. Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor een duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Wij zijn er voor personeel, wat inhoudt dat wij goed voor onze werknemers zorgen. Als jij voor Haldu Groep aan het werk gaat, dan zetten we jou flexibel in bij A-merk opdrachtgevers. De werkzaamheden per project zullen tijdelijk zijn en zo werk je namens Haldu voor meerdere grote bedrijven in de industriebouw. Dat staat goed op je cv, geeft een leuke afwisseling in je werk en werkomgeving en jij profiteert wel van het gemak van één werkgever; Haldu Groep.

Werken bij Haldu betekent dat jij persoonlijke begeleiding krijgt van een eigen werkcoach. Van sollicitatie tot de start met werken in de industriebouw en ver daarna. Daarnaast leidt Haldu je op tot erkend vakman en zo kun jij altijd kwaliteit leveren bij onze eersteklas opdrachtgevers. Wij zullen jou tot slot altijd wekelijks betalen, stipt op tijd.

Over Haldu Groep

Haldu Groep doet aan detachering voor bouw-, techniek- en automotive functies. Werken in de bouw regel je het snelst en het slimst met de vacatures van Haldu Groep. Wij hebben werk voor jou, dus pak deze kans en ga ervoor! Zoek op onze website naar het overzicht: vacatures industriebouw Utrecht.

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven