Vacatures industriebouw Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures industriebouw Noord-Brabant

Voor vacatures in de industriebouw in Noord-Brabant zit je bij Haldu Groep goed. Op onze website vind je een ruim aanbod aan vacatures in de bouw, techniek en automotive. Haldu heeft zich hierin gespecialiseerd en heeft veel contact met eersteklas opdrachtgevers in deze branches. Daardoor kunnen wij jou als werkzoekende zoveel vacatures in jouw branche aanbieden, allemaal overzichtelijk bij elkaar. Het betreft hier vacatures voor projecten bij diverse bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn vrijwel continue op zoek naar nieuwe vakmensen. Wij helpen hen de juiste mensen vinden en we helpen jou aan de baan die het beste bij jou past te vinden. Haldu Groep is er voor personeel en dat werkt twee kanten op. Wij helpen jou graag aan werk en onze opdrachtgevers aan enthousiaste vakmensen zoals jij.

Hoe werkt het?

Solliciteren bij Haldu Groep is niet moeilijk. Bekijk het aanbod vacatures in de industriebouw in Noord-Brabant en reageer onder de vacature(s) die jou het meest aanspreekt. Wat voor vacatures in de industriebouw kun je hier tegen komen? Haldu Groep focust voor vacatures in de industriebouw vooral op functies, zoals:

  • Timmerman
  • Betontimmerman
  • Assistent timmerman
  • Stelleur
  • Metselaar
  • Gevelmonteur
  • Bouwplaats medewerker

Voordelen van werken in de industriebouw voor Haldu Groep

Werken voor detacheerbureau Haldu Groep betekent dat je van een aantal voordelen profiteert die Haldu Groep jou biedt als werknemer. Wij vinden het belangrijk om alles goed voor elkaar te hebben voor jou. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je werk als je bij ons in dienst komt, biedt Haldu Groep jou persoonlijke begeleiding. Dit wil zeggen dat een persoonlijke werkcoach jou gaat ondersteunen waar nodig. Vanaf je sollicitatiegesprek tot aan de afronding van het project en ver daarna.

Verder krijg je bij ons altijd stipt op tijd betaald. Elke week krijg jij je geld op het afgesproken moment, daar kun je altijd op rekenen. Je gaat aan het werk bij de beste opdrachtgevers namens Haldu en dat is goed voor je cv. Tot slot leiden we je op tot erkend vakman. Hier heb jij wat aan, omdat je jezelf binnen Haldu Groep ontwikkelt en onze opdrachtgevers hebben daar veel aan, omdat jij uitstekend werk verricht. Bekijk direct alle vacatures in de industriebouw in Noord-Brabant.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven