Vacatures industriebouw Friesland| Haldugroep.nl

Vacatures industriebouw Friesland

Ben je op zoek naar een baan in de industriebouw? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures industriebouw Friesland van Haldu Groep! Haldu Groep focust zich voor vacatures industriebouw Friesland vooral op functies zoals timmerman, betontimmerman, assistent timmerman, stelleur, metselaar, gevelmonteur en bouwplaats medewerker. Door de rechtstreekse verbinding met eersteklas werkgevers bieden wij jou een uitgebreid overzicht met topfuncties. Voor vacatures industriebouw Friesland ben je bij Haldu Groep beslist aan het juiste adres!

Over Haldugroep.nl

Haldu Groep is een ambitieuze organisatie en hoopt de komende jaren te blijven groeien als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Wil jij verzekert zijn van een baan bij een top bedrijf? Onze vacatures industriebouw Friesland bevatten enkel top bedrijven die altijd op zoek zijn naar de beste vakmensen. Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie

Solliciteren vacatures industriebouw Friesland

Haldu Groep gaat verder dan alleen het aanbieden van vacatures industriebouw Friesland. Tijdens de sollicitatie, de start op de bouw en vér daarna geeft Haldu Groep je persoonlijke begeleiding. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je wenst. Van Haldu kan je verwachten dat je wekelijks je geld op tijd ontvangt. Er is ruimte voor persoonlijke ambities, je werkt voor A-merk bedrijven en wordt opgeleid tot erkend vakman.

Direct solliciteren vacatures bouw Friesland

Wil je direct solliciteren op een van de vacatures industriebouw Friesland? Bekijk hier alle vacatures van Haldu! Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.