Vacatures industriebouw Flevoland | Haldu Groep

Vacatures industriebouw Flevoland

Woon je in Flevoland of Overijssel en ben je op zoek naar een baan in de industriebouw bij jou in de buurt? Dan zit je bij Haldu Groep helemaal goed. Hier vind je een ruim aanbod aan vacatures in de industriebouw in Flevoland en andere delen van Nederland. Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot heel veel bouwvacatures. Werken in de bouw regel je dus het snelst en het slimst met de bouwvacatures van Haldu Groep.

Waarom bij Haldu Groep werken?

Wanneer je ervoor kiest om voor Haldu Groep aan het werk te gaan, dan geniet je van een aantal voordelen van ons als werkgever. Voor alle vacatures in de industriebouw in Flevoland en onze andere vacatures, geldt dat je mag rekenen op het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.

Je leest het goed, wij willen het voor jou als werknemer zo goed mogelijk doen en werken voor Haldu zo prettig mogelijk voor jou maken. Wij bieden je graag zekerheid met bovenstaande en moedigen jouw ambities graag aan. Dat houdt in dat we je naast de opleiding tot vakman graag stimuleren mee te denken over verbeteringen rond werkprocessen waar jij direct mee te maken hebt. In ruil daarvoor verwachten wij van jou inzet, talent en vakmanschap. Heb je interesse? Reageer dan direct op één van onze vacatures in de industriebouw in Flevoland!

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven