Vacatures industriebouw Flevoland | Haldu Groep

Vacatures industriebouw Flevoland

Woon je in Flevoland of Overijssel en ben je op zoek naar een baan in de industriebouw bij jou in de buurt? Dan zit je bij Haldu Groep helemaal goed. Hier vind je een ruim aanbod aan vacatures in de industriebouw in Flevoland en andere delen van Nederland. Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot heel veel bouwvacatures. Werken in de bouw regel je dus het snelst en het slimst met de bouwvacatures van Haldu Groep.

Waarom bij Haldu Groep werken?

Wanneer je ervoor kiest om voor Haldu Groep aan het werk te gaan, dan geniet je van een aantal voordelen van ons als werkgever. Voor alle vacatures in de industriebouw in Flevoland en onze andere vacatures, geldt dat je mag rekenen op het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.

Je leest het goed, wij willen het voor jou als werknemer zo goed mogelijk doen en werken voor Haldu zo prettig mogelijk voor jou maken. Wij bieden je graag zekerheid met bovenstaande en moedigen jouw ambities graag aan. Dat houdt in dat we je naast de opleiding tot vakman graag stimuleren mee te denken over verbeteringen rond werkprocessen waar jij direct mee te maken hebt. In ruil daarvoor verwachten wij van jou inzet, talent en vakmanschap. Heb je interesse? Reageer dan direct op één van onze vacatures in de industriebouw in Flevoland!

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.