Vacatures industriebouw Drenthe| Haldu Groep

Vacatures industriebouw Drenthe

Heb jij ervaring in de industriebouw en woon je in Drenthe? Bekijk dan snel onze vacatures industriebouw in Drenthe. Wij beschikken over een ruim aanbod aan vacatures in de industriebouw in Drenthe en andere delen van Nederland. Haldu Groep heeft een groot netwerk van eersteklas opdrachtgevers in de industriebouw. Hierdoor kunnen we jou veel bouwvacatures bieden en daar profiteer jij van! Werken in de bouw regel je dus snel en slim via Haldu Groep.

Verschillende vacatures in de industriebouw

Wij leggen de focus in de industriebouw vooral op functies als timmerman, betontimmerman, assistent timmerman, stelleur, metselaar, gevelmonteur en bouwplaats medewerker. Zo zit er altijd wel een functie tussen die jou aanspreekt. Haldu is er voor personeel. Dit houdt het volgende in:

  • Opleiding tot vakman;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • De beste opdrachtgevers en projecten;
  • Stipte wekelijkse betaling.

Haldu leidt je op tot vakman zodat je bij A-merk bedrijven aan het werk kunt. Dit staat goed op je cv én je geeft jou weer wat zekerheid en rust. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van ons vanaf de start tot het eind. We garanderen dat je elke week stipt op tijd je salaris ontvangt, dat werkt wel zo prettig.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden? Neem snel een kijkje tussen onze vacatures industriebouw Drenthe en solliciteer. Hoe je dit doet? Vul je gegevens in en upload je cv. Via ons online platform kun je je ambitie en talent verder ontwikkelen. Ben je in onze ogen de beste match voor de klus, dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven