Vacatures in de bouw

Vacatures in de bouw

Ben jij enthousiast op zoek naar vacatures in de bouw? Op de website van Haldu Groep vind je vele vacatures in de bouw voor uiteenlopende functies. Haldu Groep focust voor vacatures in de bouw vooral op functies zoals ruwbouw timmerman, stelleur, betontimmerman, metselaar, gevelmonteur, opperman, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Vacatures voor deze en meer functies in de bouw vind je onder ‘vacatures’. Haldu Groep zoekt altijd naar nieuwe mensen met frisse energie. Ben jij zo iemand? Schroom dan niet om bij ons te solliciteren!

Jouw partner op vele vlakken

Haldu Groep koppelt nieuw talent aan grote opdrachtgevers in meerdere grote branches. In dat opzicht is Haldu Groep jouw partner op vele vlakken. Je kunt bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar vacatures in de bouw, maar evengoed als je een functie in wilt nemen in de techniek of automotive. Wij staan altijd online voor je klaar met een hoop (nieuwe) vacatures. En als je dan eenmaal een mooie vacature voor jou hebt gevonden en je voor ons komt werken, dan mag je rekenen op het volgende:

 • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
 • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
 • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
 • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Ruimte voor jouw ambities

Haldu Groep stimuleert dat jij ambities hebt. Wij geven jou een professioneel platform bij onze opdrachtgevers in branches als de bouw, techniek en automotive zodat jij deze ambities waar kan maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Op deze wijze proberen we samen het beste uit jou naar boven te halen.

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in