Vacatures dakdekker Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures dakdekker Noord-Holland

Ben je woonachtig in de provincie Noord-Holland en wil je graag je kwaliteiten als dakdekker inzetten? Op de website van Haldu Groep vind je een ruim aanbod vacatures in de bouw, waaronder vacatures voor dakdekker in Noord-Holland. Bekijk ons aanbod en vind de baan die perfect bij jouw wensen past. Wij zijn hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive! Doordat wij rechtstreeks contact hebben met eersteklas bedrijven, kunnen we jou veel vacatures in onder andere de bouwsector bieden. Bekijk snel of jouw droomfunctie er tussen zit!

Dakdekker en werkcoach

Ga je voor ons aan de slag, dan bieden wij in ruil voor je inzet en talent een persoonlijke werkcoach. Zo houden we de communicatielijnen kort en dat werkt wel zo prettig. De coach zal je begeleiden tijdens het gehele proces. Vanaf je eerste sollicitatie tot aan het starten van je nieuwe baan en ver daarna. We zetten je in bij A-merk bedrijven en leiden je op tot erkend vakman en je ontvangt elke week stipt op tijd je loon. We regelen alles graag goed voor je, Haldu is er voor personeel. Werken voor ons staat goed op je cv en geeft bovendien rust in je hoofd.

Het is onze missie om de beste vakmensen te koppelen aan de beste opdrachtgevers. Dit doen wij dan ook uiterst zorgvuldig zodat beide partijen tevreden zijn. Haldu biedt volop ruimte voor je eigen ervaring en inbreng. Aan de slag gaan als dakdekker in Noord-Holland regel je dus het snelst en slimst via de vacatures van Haldu Groep.

Bekijk alle vacatures

Een vacature gevonden die je aanspreekt tussen onze vacatures dakdekker in Noord-Holland? Reageer direct, onze opdrachtgevers zijn continu op zoek naar echte professionals. Wij bieden jou een platform waar je je talent en ambitie verder kunt ontwikkelen. Naast een functie als dakdekker zijn er nog vele andere mogelijkheden om aan de slag te gaan in de bouwsector. Je kunt op je gemak alle openstaande vacatures in de bouw bekijken. Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven