Vacatures dakdekker Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures dakdekker Noord-Holland

Ben je woonachtig in de provincie Noord-Holland en wil je graag je kwaliteiten als dakdekker inzetten? Op de website van Haldu Groep vind je een ruim aanbod vacatures in de bouw, waaronder vacatures voor dakdekker in Noord-Holland. Bekijk ons aanbod en vind de baan die perfect bij jouw wensen past. Wij zijn hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive! Doordat wij rechtstreeks contact hebben met eersteklas bedrijven, kunnen we jou veel vacatures in onder andere de bouwsector bieden. Bekijk snel of jouw droomfunctie er tussen zit!

Dakdekker en werkcoach

Ga je voor ons aan de slag, dan bieden wij in ruil voor je inzet en talent een persoonlijke werkcoach. Zo houden we de communicatielijnen kort en dat werkt wel zo prettig. De coach zal je begeleiden tijdens het gehele proces. Vanaf je eerste sollicitatie tot aan het starten van je nieuwe baan en ver daarna. We zetten je in bij A-merk bedrijven en leiden je op tot erkend vakman en je ontvangt elke week stipt op tijd je loon. We regelen alles graag goed voor je, Haldu is er voor personeel. Werken voor ons staat goed op je cv en geeft bovendien rust in je hoofd.

Het is onze missie om de beste vakmensen te koppelen aan de beste opdrachtgevers. Dit doen wij dan ook uiterst zorgvuldig zodat beide partijen tevreden zijn. Haldu biedt volop ruimte voor je eigen ervaring en inbreng. Aan de slag gaan als dakdekker in Noord-Holland regel je dus het snelst en slimst via de vacatures van Haldu Groep.

Bekijk alle vacatures

Een vacature gevonden die je aanspreekt tussen onze vacatures dakdekker in Noord-Holland? Reageer direct, onze opdrachtgevers zijn continu op zoek naar echte professionals. Wij bieden jou een platform waar je je talent en ambitie verder kunt ontwikkelen. Naast een functie als dakdekker zijn er nog vele andere mogelijkheden om aan de slag te gaan in de bouwsector. Je kunt op je gemak alle openstaande vacatures in de bouw bekijken. Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.