Vacatures civiele techniek Overijssel | Haldu Groep

Vacatures civiele techniek Overijssel

Haldu Groep heeft vacatures civiele techniek in Overijssel beschikbaar. Ben jij de vakspecialist waar we naar op zoek zijn? Reageer dan direct. Je werkt bij ons voor de beste A-merk bedrijven, dit staat uitstekend op je cv. Daarnaast luistert Haldu altijd naar haar personeel. Wij horen wat je zegt en doen er wat mee. Ook waarderen we dat je je talent en vakmanschap voor ons in wilt zetten. In ruil hiervoor krijg je persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Interesse om voor ons aan de slag te gaan? Aarzel niet en vind die leuke baan die bij je past.

Waarom werken voor Haldu Groep?

Wanneer je voor ons aan de slag gaat helpen we je graag. Jij helpt ons en onze opdrachtgevers natuurlijk door je vakmanschap in te zetten. We zetten graag op een rijtje wat je in ruil hiervoor van ons ontvangt:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Stipte betaling
  • Opleiding voor vakman
  • Altijd de beste opdrachtgevers

Wij zijn er voor personeel

Bij Haldu ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod vacatures in de bouw, techniek en automotive. Wij vinden het belangrijk om jouw ambities te ontwikkelen. Via ons platform kun jij je talent en ambitie blijven ontwikkelen. Heb je dus een leuke functie gezien tussen onze vacatures civiele techniek in Overijsel? Solliciteer direct! De ambitie van Haldu Groep is om de aankomende jaren nog verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Personeel staat bij ons voorop. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten!

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.