Vacatures civiele techniek Noord-Brabant| Haldu Groep

Vacatures civiele techniek Noord-Brabant

Wil jij werken in de civiele techniekbranche? In Noord-Brabant heeft Haldu Groep verschillende soorten vacatures openstaan. Jij kunt bij Haldu Groep direct solliciteren op één van de beschikbare vacatures voor functies in de civiele techniek. Aan welke functies je dan kunt denken? Wat dacht je van werken als uitvoerder, civiele betontimmerman, assistent civiele betontimmerman, meewerkend voorman, bouwplaats medewerker of betonafwerker? Bij interesse in één van deze functies kun je direct solliciteren bij Haldu Groep op de betreffende vacature. Bekijk gauw het huidige aanbod vacatures in de civiele techniek in Noord-Brabant en wie weet sta jij binnenkort al op de werkplaats.

Waarom werken voor Haldu Groep?

  • Je gaat samenwerken met echte professionals voor de beste opdrachtgevers;
  • We bieden je een opleiding tot erkend vakman;
  • Wij betalen je wekelijks;
  • Je krijgt begeleiding van een persoonlijke werkcoach.

Haldu Groep is er voor personeel. Als detacheerder betekent dit dat we er zijn voor werkgevers om goed personeel voor hen te selecteren, maar we zijn er eveneens voor de mensen die namens ons bij opdrachtgevers aan het werk gaan, mensen zoals jij dus. Een goede zorg voor personeel vinden wij belangrijk. Daarom luisteren we goed naar onze werknemers en we pakken verbeterpunten van werknemers op als die er zijn. Jouw persoonlijke werkcoach helpt te tevens tijdens je werkproces. De communicatielijnen zijn kort, dus we kunnen altijd snel eventuele problemen samen oplossen. Dit is een prettige samenwerking waarin hard werken en plezier hebben in je werk goed samen gaan.

Zoek de vacature die bij jou past

Werken bij Haldu Groep staat goed op je cv, aangezien je via ons aan het werk kunt bij de beste opdrachtgevers in de branche. Wil jij dat ook? Reageer dan vandaag nog op één van de vele vacatures in de civiele techniek in Noord-Brabant.

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.