Vacatures bouwsector | Haldu Groep

Vacatures bouwsector

Zoek je werk in de bouwsector? Haldu Groep heeft diverse vacatures in de bouwsector voor jou op een rij gezet. Wij zorgen ervoor dat werkzoekenden makkelijk en snel vacatures vinden die bij hen passen en dat werkgevers snel de juiste vakmensen hebben gevonden om openstaande functies in te vullen. Haldu brengt werk en werkzoekenden graag samen. Als detacheerder richten wij ons met name op functies zoals betontimmerman, schilder, plafondmonteur, timmerman, opperman, wandenmonteur, metselaar en stelleur. We zoeken dus echte vakmensen. Wil jij namens Haldu Groep aan de slag bij grote A-merk bedrijven? Bekijk dan direct alle vacatures in de bouwsector en wie weet zien we jou binnenkort voor een kennismakingsgesprek.

Voordelen van werken in de bouw voor Haldu Groep

Wanneer bij Haldu Groep reageert op een vacature, kom je voor ons werken en ga je voor grote bedrijven in de bouw aan de slag. Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen en we koppelen die aan de beste opdrachtgevers, die vrijwel altijd werk hebben. De voordelen om voor Haldu Groep te werken? In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding. Je krijgt van ons persoonlijke begeleiding in jouw werkproces: van sollicitatie tot je eerste werkdag op de bouw en ver daarna, zoals bij de eindevaluatie op een project.

Daarnaast krijg je van ons wekelijks loon op een vast moment en daarbij waarborgen we dat jij elke week precies op tijd je geld krijgt. Ook leiden we je op tot erkend vakman en namens Haldu Groep kan jij dan werken voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv en je hebt wellicht wat meer rust in je hoofd, want wij bieden je graag zekerheid. Werken voor Haldu is dus goed voor jou, goed voor onze opdrachtgever en goed voor Haldu. En dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
× Stuur ons een appje