Vacatures bouwbedrijven| Haldu Groep

Vacatures bouwbedrijven

Een ruim aanbod vacatures van bouwbedrijven van A-klasse vind je bij Haldu Groep. Voor onze opdrachtgevers zijn we regelmatig op zoek naar talent in de bouw, techniek en automotive. Ben jij collegiaal, zelfstandig en bereid hard te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Op onze site vind je diverse vacatures in bovengenoemde branches. Dankzij ons grote netwerk en vele beschikbare vacatures is er altijd wel een baan die bij jou past. Je hoeft niet eens in te loggen om ons complete aanbod te bekijken, neem gerust een kijkje.

De voordelen van Haldu

Werken voor Haldu Groep betekent werken voor een grote, ambitieuze en professionele organisatie. Wij koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Als je voor ons aan de slag gaat profiteer je van de volgende voordelen:

  • Samenwerking met professionals en aan de slag bij de beste opdrachtgevers;
  • Een stipte betaling van je loon elke week;
  • Een opleiding tot erkend vakman, zodat je kunt werken en leren in één;
  • Persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach.

Heb je tussen onze vacatures bouwbedrijven iets gevonden wat je aanspreekt? Wacht niet langer en solliciteer direct. Wij gaan op zoek naar de beste match tussen werkgever en werknemer. Haldu biedt jou een professioneel platform om je talent en ambitie verder te ontwikkelen. Bovendien staat werken voor onze topopdrachtgevers goed op je cv en geeft het jou weer wat zekerheid. Heb je een vraag over één van onze vacatures of wil je meer weten over de werkwijze van Haldu? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder.

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven