Vacatures bouw Flevoland | Haldu Groep

Vacatures bouw Flevoland

Voor alle vacatures in de bouw in Flevoland ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Zoek jij werk in de bouw? Het doet er niet toe of je nou al jarenlang ervaring hebt in de bouw of net van school komt, hier vind jij werk en zekerheid. Haldu heeft voor alle werkzoekenden in de bouw diverse vacatures in de bouw op een rij gezet. Dit zijn vacatures voor bouwfuncties bij grote bedrijven in Nederland (en daarbuiten). Namens deze A-merk bedrijven zoekt Haldu Groep naar de beste vakmensen voor hun projecten. Wil jij namens Haldu Groep aan de slag bij grote bouwbedrijven? Goede keus, want wij bieden jou werk en een stipte uitbetaling per week. Kies voor zekerheid en solliciteer direct!

Heel veel soorten bouwvacatures

Haldu Groep legt de focus voor vacatures in de bouw vooral op functies zoals stelleur, betontimmerman, gevelmonteur, opperman, bouwplaatsopruimer, metselaar, ruwbouw timmerman en afbouw timmerman. Oftewel, je vindt allerlei soorten vacatures bij Haldu in onder andere de bouw- en afbouwsector. Wij zijn er voor personeel, dus wij zorgen dat jij het goed voor elkaar hebt als werknemer. Haldu Groep wil een goede werkgever voor jou zijn door jou het volgende te bieden als je namens Haldu op klus gaat:

  • Opleiding tot vakman;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • De beste opdrachtgevers en projecten;
  • Stipte, wekelijkse betaling.

Bij Haldu leiden we mensen op tot erkend vakman in zijn of haar vak- of interessegebied. Hierdoor kunnen we jou aan het werk zetten voor de beste opdrachtgevers. Jij levert namelijk kwaliteit. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven en dat is goed voor je cv! Door jou persoonlijk te begeleiden, van je eerste werkdag tot de afronding van het project, waarborgen we een fijne werkmethode én kwaliteit. Je staat er bij Haldu nooit alleen voor. Wij rekenen op jouw talent en inzet en in ruil daarvoor betalen wij jou elke week precies op tijd uit volgens afspraak.

Aan de slag!

Klinkt deze zekerheid jou als muziek in de oren? Bekijk dan alle vacatures voor de bouw in Flevoland. Spreekt een vacature je aan? Reageer dan direct door contact met ons op te nemen!

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.