Voor alle vacatures in de bouw in Flevoland ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Zoek jij werk in de bouw? Het doet er niet toe of je nou al jarenlang ervaring hebt in de bouw of net van school komt, hier vind jij werk en zekerheid. Haldu heeft voor alle werkzoekenden in de bouw diverse vacatures in de bouw op een rij gezet. Dit zijn vacatures voor bouwfuncties bij grote bedrijven in Nederland (en daarbuiten). Namens deze A-merk bedrijven zoekt Haldu Groep naar de beste vakmensen voor hun projecten. Wil jij namens Haldu Groep aan de slag bij grote bouwbedrijven? Goede keus, want wij bieden jou werk en een stipte uitbetaling per week. Kies voor zekerheid en solliciteer direct!

Heel veel soorten bouwvacatures

Haldu Groep legt de focus voor vacatures in de bouw vooral op functies zoals stelleur, betontimmerman, gevelmonteur, opperman, bouwplaatsopruimer, metselaar, ruwbouw timmerman en afbouw timmerman. Oftewel, je vindt allerlei soorten vacatures bij Haldu in onder andere de bouw- en afbouwsector. Wij zijn er voor personeel, dus wij zorgen dat jij het goed voor elkaar hebt als werknemer. Haldu Groep wil een goede werkgever voor jou zijn door jou het volgende te bieden als je namens Haldu op klus gaat:

  • Opleiding tot vakman;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • De beste opdrachtgevers en projecten;
  • Stipte, wekelijkse betaling.

Bij Haldu leiden we mensen op tot erkend vakman in zijn of haar vak- of interessegebied. Hierdoor kunnen we jou aan het werk zetten voor de beste opdrachtgevers. Jij levert namelijk kwaliteit. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven en dat is goed voor je cv! Door jou persoonlijk te begeleiden, van je eerste werkdag tot de afronding van het project, waarborgen we een fijne werkmethode én kwaliteit. Je staat er bij Haldu nooit alleen voor. Wij rekenen op jouw talent en inzet en in ruil daarvoor betalen wij jou elke week precies op tijd uit volgens afspraak.

Aan de slag!

Klinkt deze zekerheid jou als muziek in de oren? Bekijk dan alle vacatures voor de bouw in Flevoland. Spreekt een vacature je aan? Reageer dan direct door contact met ons op te nemen!