Vacatures bouw Drenthe | Haldu Groep

Vacatures bouw Drenthe

Op zoek naar vacatures in de bouw in Drenthe? Bij Haldu bieden we je een ruim aanbod vacatures in deze branche en provincie. Haldu Groep is hét detacheringsbureau voor vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Dankzij ons grote netwerk hebben we altijd wel een uitdagende functie voor je beschikbaar. Wij vinden en verbinden vraag en aanbod. Haldu slaat een directe, eerlijke, professionele én financieel aantrekkelijke brug tussen werkgevers en vakmensen. 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en vooral: 100% professioneel & persoonlijk.

Beschikbare functies in de bouw

Solliciteren bij Haldu is niet moeilijk. Kijk of er een geschikte functie voor je tussen zit, klik op de link, vul je gegevens in en upload je cv. Wij gaan op zoek naar de beste match en nemen zo snel mogelijk contact met je op als we denken dat jij dat bent. Voor deze sector leggen wij de focus voornamelijk op functies als:

  • Metselaar
  • Timmerman
  • Stelleur
  • Daktimmerman
  • Gevelmonteur
  • Bouwplaats medewerker
  • Opperman

Wij zijn er voor personeel

Aan de slag gaan voor Haldu betekent dat je komt te werken bij topbedrijven. Al deze werkervaring staat goed op je cv en geeft jou rust en zekerheid. Dat is nog niet alles. Je ontvangt persoonlijke begeleiding, stipte betaling en we leiden je op tot erkend vakman. Daarnaast zorgen we voor gecertificeerd gereedschap zodat je goed van start kunt gaan bij je nieuwe werkgever. Haldu ontzorgt, is eerlijk en betrouwbaar en loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Logisch dat steeds meer vakmensen voor ons willen werken en werkgevers zich bij ons aansluiten. Meer weten? Bel of mail ons, wij beantwoorden je vragen graag.

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven