Vacatures bouw Drenthe | Haldu Groep

Vacatures bouw Drenthe

Op zoek naar vacatures in de bouw in Drenthe? Bij Haldu bieden we je een ruim aanbod vacatures in deze branche en provincie. Haldu Groep is hét detacheringsbureau voor vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Dankzij ons grote netwerk hebben we altijd wel een uitdagende functie voor je beschikbaar. Wij vinden en verbinden vraag en aanbod. Haldu slaat een directe, eerlijke, professionele én financieel aantrekkelijke brug tussen werkgevers en vakmensen. 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en vooral: 100% professioneel & persoonlijk.

Beschikbare functies in de bouw

Solliciteren bij Haldu is niet moeilijk. Kijk of er een geschikte functie voor je tussen zit, klik op de link, vul je gegevens in en upload je cv. Wij gaan op zoek naar de beste match en nemen zo snel mogelijk contact met je op als we denken dat jij dat bent. Voor deze sector leggen wij de focus voornamelijk op functies als:

  • Metselaar
  • Timmerman
  • Stelleur
  • Daktimmerman
  • Gevelmonteur
  • Bouwplaats medewerker
  • Opperman

Wij zijn er voor personeel

Aan de slag gaan voor Haldu betekent dat je komt te werken bij topbedrijven. Al deze werkervaring staat goed op je cv en geeft jou rust en zekerheid. Dat is nog niet alles. Je ontvangt persoonlijke begeleiding, stipte betaling en we leiden je op tot erkend vakman. Daarnaast zorgen we voor gecertificeerd gereedschap zodat je goed van start kunt gaan bij je nieuwe werkgever. Haldu ontzorgt, is eerlijk en betrouwbaar en loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Logisch dat steeds meer vakmensen voor ons willen werken en werkgevers zich bij ons aansluiten. Meer weten? Bel of mail ons, wij beantwoorden je vragen graag.

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.