Vacatures betontimmerman Gelderland | Haldu Groep

Vacatures betontimmerman Gelderland

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Ga aan de slag voor Haldu Groep, de beste werkgever in de bouw, techniek en automotive. Wij hebben vele vacatures voor betontimmerman in Gelderland beschikbaar. Wij zijn namens grote A-merk bedrijven altijd op zoek naar vakmensen voor de invulling van functies zoals betontimmerman, stukadoor, autospuiter, dakdekker, elektromonteur metalstudmonteur en nog heel veel meer. Alle vacatures voor betontimmerman in Gelderland hebben we overzichtelijk op onze website onder elkaar gezet. Neem gerust een kijkje en wie weet zien wij jou binnenkort!

Over Haldu Groep

Haldu Groep is een detacheerder voor bouw-, afbouw-, techniek- en automotive functies. Ben jij een echte vakman? Dan zit je bij Haldu altijd goed als je op zoek bent naar nieuw werk. Je kunt voor Haldu komen werken en aan de slag gaan met projecten voor A-merken in diverse branches. Namens deze A-merken zoekt Haldu geschikte mensen voor projecten en wij selecteren alleen de beste vakmensen. Wanneer jij je bij Haldu Groep aansluit, kom je sneller aan het werk bij de grote spelers in de branche. Zij weten namelijk dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de vakmensen van Haldu Groep. En maak je geen zorgen over eventuele prestatiedruk, want wij leiden jou ook op tot erkend vakman. Je kunt dus vol zelfvertrouwen kwaliteit gaan leveren op elk project!

Samen gaan we voor kwaliteit!

Haldu biedt jou graag het beste. Daarom mag je van ons het volgende verwachten als je voor Haldu gaat werken:

  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.

Dit geldt voor alle vacatures voor betontimmerman in Gelderland, dus wacht niet te lang en sla je slag door contact met ons op te nemen. Ga ervoor!

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven