Vacatures betontimmerman Drenthe| Haldu Groep

Vacatures betontimmerman Drenthe

Woon je in Drenthe en wil je slim en snel werk als betontimmerman regelen? Neem dan een kijkje tussen de vacatures betontimmerman in Drenthe van Haldu Groep. Dankzij ons grote netwerk hebben wij rechtstreeks contact met opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Wanneer je hier aan de slag gaat maak je onderdeel uit van een deskundig en professioneel team. Voor meer vacatures in de bouw kun je ook op onze website terecht. Haldu vindt en verbindt vraag en aanbod.

Ga als betontimmerman aan de slag bij topbedrijven

Het is onze missie om de beste vakspecialisten aan het werk te zetten bij bedrijven van topklasse. Dit staat uiteraard goed op je cv en zo heb je weer wat ervaring erbij, goed voor je eigen ontwikkeling! Werkzaamheden die je als betontimmerman zult gaan uitvoeren zijn het storten van fundering, aanleggen van betonvloeren, betonwanden, stelwerk en ander bouwtimmerwerk. Vanuit Haldu zorgen we voor persoonlijke begeleiding. Zo verloopt het contact bijvoorbeeld via je eigen werkcoach. Hierdoor blijven de communicatielijnen kort en dat werk wel zo prettig. We zijn er voor je van begin- tot eindpunt. Ga je de samenwerking met Haldu aan, dan profiteer je van jarenlange vakkennis, ervaring en bovendien bieden we je wat zekerheid. Elke week ontvang je precies op tijd je salaris en we leiden je ook nog eens op tot erkend vakman!

Wij zijn er voor personeel

Wat wij doen is een directe, eerlijke, professionele én financieel aantrekkelijke brug slaan tussen vakmensen in de bouw en werkgevers. Ook vind je volop vacatures voor de techniek en automotive bij ons. Haldu Groep is 100% professioneel en persoonlijk. Bovendien staan de behoeften van onze werknemers centraal. Wij vinden ons personeel belangrijk en zijn er voor hen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer vakmensen zich bij ons aansluiten. Wil jij je ambities ontwikkelen en meer werkervaring opdoen? Bekijk ons aanbod vacatures betontimmerman in Drenthe en vind de baan die op jouw lijf geschreven is.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven