Vacatures autospuiter Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures autospuiter Noord-Holland

Autospuiters opgelet! Woon je in Noord-Holland? Goed nieuws. Bij Haldu vind je namelijk vele vacatures autospuiter in Noord-Holland. Het je ervaring in de automotive en wil je je talent inzetten bij één van onze topopdrachtgevers? Bekijk ons aanbod dan snel online en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een A-merk bedrijf! Wij geven je een platform om je werkervaring uit te breiden en je ambitie verder te ontwikkelen. Daarnaast staat gezond en veilig werken bij ons en ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Redenen om als autospuiter voor Haldu Groep te werken

Als autospuiter bieden we je altijd genoeg uitdagingen. Ook voor functies als automonteur, adviseur, plaatswerker en bandenmonteur hebben we diverse vacatures beschikbaar. Haldu is er voor personeel. Wat dat inhoudt? We sommen het even voor je op:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. Jouw gezondheid en veiligheid staan voorop.
  • Persoonlijke begeleiding. Introductie, begeleiding en evaluatie.
  • Stipte betaling. Iedere week betalen we je stipt op tijd uit. Wel zo fijn!
  • Gecertificeerd gereedschap. Altijd goed gereedschap en vervanging.
  • Een opleiding tot vakman. Volg een betaalde opleiding via ons traject.

Wij zorgen er altijd voor dat je goed van start gaat bij je nieuwe werkgever. Je beschikt altijd over goed gereedschap en nette werkkleding.

Profiteer van onze voordelen

Wil je ook wat meer zekerheid? Sluit je dan nu aan bij Haldu en geniet van de voordelen die we je te bieden hebben. Heb je tussen onze vacatures autospuiter in Noord-Holland een omschrijving gezien die je aanspreekt? Wacht niet langer en solliciteer direct.

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.