Vacatures autospuiter Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures autospuiter Noord-Holland

Autospuiters opgelet! Woon je in Noord-Holland? Goed nieuws. Bij Haldu vind je namelijk vele vacatures autospuiter in Noord-Holland. Het je ervaring in de automotive en wil je je talent inzetten bij één van onze topopdrachtgevers? Bekijk ons aanbod dan snel online en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een A-merk bedrijf! Wij geven je een platform om je werkervaring uit te breiden en je ambitie verder te ontwikkelen. Daarnaast staat gezond en veilig werken bij ons en ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Redenen om als autospuiter voor Haldu Groep te werken

Als autospuiter bieden we je altijd genoeg uitdagingen. Ook voor functies als automonteur, adviseur, plaatswerker en bandenmonteur hebben we diverse vacatures beschikbaar. Haldu is er voor personeel. Wat dat inhoudt? We sommen het even voor je op:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. Jouw gezondheid en veiligheid staan voorop.
  • Persoonlijke begeleiding. Introductie, begeleiding en evaluatie.
  • Stipte betaling. Iedere week betalen we je stipt op tijd uit. Wel zo fijn!
  • Gecertificeerd gereedschap. Altijd goed gereedschap en vervanging.
  • Een opleiding tot vakman. Volg een betaalde opleiding via ons traject.

Wij zorgen er altijd voor dat je goed van start gaat bij je nieuwe werkgever. Je beschikt altijd over goed gereedschap en nette werkkleding.

Profiteer van onze voordelen

Wil je ook wat meer zekerheid? Sluit je dan nu aan bij Haldu en geniet van de voordelen die we je te bieden hebben. Heb je tussen onze vacatures autospuiter in Noord-Holland een omschrijving gezien die je aanspreekt? Wacht niet langer en solliciteer direct.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven