Vacatures automotive Zuid-Holland | Haldu Groep

Vacatures automotive Zuid-Holland

Hoe ideaal is het als jij op zoek bent naar vacatures in de automotive en er staat een heel overzicht van passende beschikbare vacatures in jouw branche online? Haldu Groep heeft voor jou en andere werkzoekenden in de automotive branche, vacatures in de automotive in Zuid-Holland bij elkaar gezet. Op onze website vind je vele vacatures binnen jouw branche waar je rechtstreeks op kunt reageren. Je hoeft niet eerst in te loggen of je aan te melden om de beschikbare vacatures via Haldu Groep te kunnen zien. Haldu Groep focust voor vacatures in de automotive vooral op functies als automonteurs, bandenmonteurs, serviceadviseurs, schadeherstelmonteurs, diagnosetechnici, plaatwerkers en spuiters. Interesse in een ander soort automotive baan waarvoor geen vacature online staat? Dan mag je altijd contact met ons opnemen, dan kunnen wij kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Voordelen van werken voor Haldu Groep

Werken in de automotive voor Haldu Groep brengt voordelen met zich mee. Haldu Groep staat bekend om de goede zorg voor personeel. Wij zijn er voor personeel en willen jou als werknemer graag het best mogelijke bieden. Daarom zorgen wij altijd dat alles goed geregeld is als je namens ons werkt aan mooie projecten. Je mag bij Haldu Groep rekenen op:

  • Samenwerking met professionals en aan de slag bij de beste opdrachtgevers;
  • Een stipte betaling van je loon elke week;
  • Een opleiding tot erkend vakman, zodat je kunt werken en leren in één;
  • Persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach.

Werken voor Haldu Groep is werken voor A-merk opdrachtgevers. Haldu Groep werkt nauw samen met grote bedrijven in de automotive zoals Pon, RMC en Van Udenhout. In ruil voor jouw talent, vakmanschap en inzet krijg jij middels een persoonlijke werkcoach de steun die je nodig hebt tijdens je werkproces. Al het bovenstaande krijgt iedere werknemer bij Haldu Groep.

Wil jij ook werken bij Haldu Groep?

Als je wilt werken namens Haldu Groep, dan kun je reageren op één van onze vele vacatures in de automotive in Zuid-Holland. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou graag aan werk.

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven