Vacatures automotive Zuid-Holland | Haldu Groep

Vacatures automotive Zuid-Holland

Hoe ideaal is het als jij op zoek bent naar vacatures in de automotive en er staat een heel overzicht van passende beschikbare vacatures in jouw branche online? Haldu Groep heeft voor jou en andere werkzoekenden in de automotive branche, vacatures in de automotive in Zuid-Holland bij elkaar gezet. Op onze website vind je vele vacatures binnen jouw branche waar je rechtstreeks op kunt reageren. Je hoeft niet eerst in te loggen of je aan te melden om de beschikbare vacatures via Haldu Groep te kunnen zien. Haldu Groep focust voor vacatures in de automotive vooral op functies als automonteurs, bandenmonteurs, serviceadviseurs, schadeherstelmonteurs, diagnosetechnici, plaatwerkers en spuiters. Interesse in een ander soort automotive baan waarvoor geen vacature online staat? Dan mag je altijd contact met ons opnemen, dan kunnen wij kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Voordelen van werken voor Haldu Groep

Werken in de automotive voor Haldu Groep brengt voordelen met zich mee. Haldu Groep staat bekend om de goede zorg voor personeel. Wij zijn er voor personeel en willen jou als werknemer graag het best mogelijke bieden. Daarom zorgen wij altijd dat alles goed geregeld is als je namens ons werkt aan mooie projecten. Je mag bij Haldu Groep rekenen op:

  • Samenwerking met professionals en aan de slag bij de beste opdrachtgevers;
  • Een stipte betaling van je loon elke week;
  • Een opleiding tot erkend vakman, zodat je kunt werken en leren in één;
  • Persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach.

Werken voor Haldu Groep is werken voor A-merk opdrachtgevers. Haldu Groep werkt nauw samen met grote bedrijven in de automotive zoals Pon, RMC en Van Udenhout. In ruil voor jouw talent, vakmanschap en inzet krijg jij middels een persoonlijke werkcoach de steun die je nodig hebt tijdens je werkproces. Al het bovenstaande krijgt iedere werknemer bij Haldu Groep.

Wil jij ook werken bij Haldu Groep?

Als je wilt werken namens Haldu Groep, dan kun je reageren op één van onze vele vacatures in de automotive in Zuid-Holland. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou graag aan werk.

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.