Vacatures automotive Utrecht | Haldugroep.nl

Vacatures automotive Utrecht

Op zoek naar een uitdagende baan in de automotive in Utrecht? Wil je graag voor een A-merk bedrijf aan de slag? Neem dan eens een kijkje tussen de vacatures in de automotive in Utrecht van Haldu Groep. Haldu Groep onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke begeleiding, de mogelijkheid om je op te leiden tot erkend vakman en biedt banen bij A-merk bedrijven. Solliciteren bij één van deze A-merk bedrijven doe je gemakkelijk online via Haldu Groep. Bekijk onze vacatures in de automotive branche in Utrecht en solliciteer direct online!

Over haldugroep.nl

Haldu Groep hoopt zich als ambitieuze organisatie de komende jaren verder te ontwikkelen als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Naast het aanbieden van vacatures in de automotive te Utrecht, kun je van Haldu Groep ook volledige begeleiding verwachten. Wanneer je werkzaam wilt zijn bij een professionele en ambitieuze organisatie is Haldu Groep bij uitstek geschikt.

Voordelen van de vacatures bij Haldu Groep

Wat zijn de voordelen van het solliciteren op één van de vacatures in de automotive in Utrecht bij Haldu Groep? Allereerst vinden wij een prettige samenwerking erg belangrijk. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding. Zo is er voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng en vinden er geregeld evaluatiemomenten plaats, zodat wij goed op de hoogte zijn van jouw persoonlijke wensen en zodat we hierop in kunnen spelen. Daarnaast ontvang je je geld wekelijks op tijd, ga je aan de slag bij A-merk bedrijven en word je opgeleid tot erkend vakman.

Bekijk hier ons uitgebreide overzicht van vacatures in de automotive in Utrecht

Wil jij direct online solliciteren? Dat kan! Bekijk hier ons uitgebreide overzicht van beschikbare vacatures in de automotive in Utrecht.

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.