Vacatures automotive Utrecht | Haldugroep.nl

Vacatures automotive Utrecht

Op zoek naar een uitdagende baan in de automotive in Utrecht? Wil je graag voor een A-merk bedrijf aan de slag? Neem dan eens een kijkje tussen de vacatures in de automotive in Utrecht van Haldu Groep. Haldu Groep onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke begeleiding, de mogelijkheid om je op te leiden tot erkend vakman en biedt banen bij A-merk bedrijven. Solliciteren bij één van deze A-merk bedrijven doe je gemakkelijk online via Haldu Groep. Bekijk onze vacatures in de automotive branche in Utrecht en solliciteer direct online!

Over haldugroep.nl

Haldu Groep hoopt zich als ambitieuze organisatie de komende jaren verder te ontwikkelen als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Naast het aanbieden van vacatures in de automotive te Utrecht, kun je van Haldu Groep ook volledige begeleiding verwachten. Wanneer je werkzaam wilt zijn bij een professionele en ambitieuze organisatie is Haldu Groep bij uitstek geschikt.

Voordelen van de vacatures bij Haldu Groep

Wat zijn de voordelen van het solliciteren op één van de vacatures in de automotive in Utrecht bij Haldu Groep? Allereerst vinden wij een prettige samenwerking erg belangrijk. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding. Zo is er voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng en vinden er geregeld evaluatiemomenten plaats, zodat wij goed op de hoogte zijn van jouw persoonlijke wensen en zodat we hierop in kunnen spelen. Daarnaast ontvang je je geld wekelijks op tijd, ga je aan de slag bij A-merk bedrijven en word je opgeleid tot erkend vakman.

Bekijk hier ons uitgebreide overzicht van vacatures in de automotive in Utrecht

Wil jij direct online solliciteren? Dat kan! Bekijk hier ons uitgebreide overzicht van beschikbare vacatures in de automotive in Utrecht.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven