Vacatures automotive Noord-Brabant| Haldu Groep

Vacatures automotive Noord-Brabant

Zoek je als automonteur een baan in de provincie Noord-Brabant? Bekijk dan de vacatures automotive in Noord-Brabant bij Haldu Groep. Wij hebben een duidelijke visie als het aankomt op uitzenden in de automotive, bouw en techniek. Hierbinnen is er ruimte genoeg voor jouw eigen inbreng en ervaring. Of je nu op zoek bent naar een functie als automonteur, bandenmonteur, serviceadviseur, schadeherstelmonteur, diagnosetechnici, plaatwerker of spuiter, je vindt het allemaal bij ons.

Voordelen werken in de automotive

Wij waarderen het zeer dat jij je talent in wilt zetten. In ruil daarvoor bieden wij je persoonlijke begeleiding. Je krijgt je eigen werkcoach toegewezen die je begeleidt tijdens het solliciteren. Wij bieden jou een professioneel platform waar je je ambities kunt ontwikkelen. Werken voor Haldu brengt een aantal voordelen met zich mee, we zetten deze graag voor je op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Stipte betaling
  • Opleiding tot vakman
  • De beste opdrachtgevers

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je elke week stipt op tijd je salaris ontvangt én we leiden je ook nog eens op tot erkend vakman. Namens ons werk je voor A-merk bedrijven, dit staat ook weer eens goed op je cv!

Solliciteren op vacatures automotive Noord-Brabant?

Heb je een functie gezien die op je lijf geschreven is? Klik op de vacature en solliciteer direct. Vul je gegevens in en upload je cv. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over ons of over één van onze vacatures? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder!

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven