Vacatures automotive Groningen | Haldu Groep

Vacatures automotive Groningen

Ben jij gemaakt voor de automotive branche, maar heb je momenteel geen (interessant) werk in de automotive zoals je zou willen? Haldu Groep biedt de beste vacatures in de automotive in Groningen en andere steden. Hoe we je kunnen verzekeren dat het hier om de beste vacatures gaat? Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de automotive, zoals Pon, Van Udenhout en RMC. Dit betekent dat we rechtstreeks toegang hebben tot heel veel automotive vacatures en daarom vind je hier de beste vacatures in de automotive in Groningen op een rij. Dus wil jij snel aan het werk in de automotive? Dan regel je dat het slimst en het snelst via Haldu Groep. Pak je kans!

Werken in de automotive

Heb jij al werkervaring in de automotive of wil je juist graag werkervaring opdoen? Haldu Groep helpt je graag op weg als jij wilt werken in de automotive. Dit doen we on te beginnen door jou een overzicht te bieden van de beste automotive vacatures in jouw regio. Maar kom je werken voor Haldu Groep, dan zorgen we ook goed voor je als werknemer.

Wat wij jou bieden? Haldu Groep biedt nieuwe werknemers de zekerheid van een 40-urige werkweek. Wekelijks krijg je van ons uitbetaald en je gaat werken bij de beste opdrachtgevers. Je staat er niet alleen voor, want vanaf de voorbereiding tot aan je eerste werkdag en van de eindevaluatie van een project tot ver daarna, bieden we jou persoonlijke begeleiding. Zo kun je altijd bij iemand terecht en je kunt altijd terugvallen op je werkcoach als je met vragen zit. Tot slot zorgen we dat jij vanaf het begin goed je werk kunt uitvoeren door je een opleiding tot vakman te bieden.

Neem contact op

Klinkt dit goed en wil jij graag namens Haldu Groep werken voor eersteklas automotive opdrachtgevers? Wacht dan niet langer en reageer op één van onze vacatures in de automotive in Groningen. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.