Vacatures automotive Flevoland| Haldu Groep

Vacatures automotive Flevoland

Specialisten in de automotive kunnen bij Haldu Groep hun hart ophalen. Ben jij een ster in het ontwikkelen, onderhouden en repareren van auto’s, motoren en trucks én woon je in Flevoland? Meld je dan snel aan bij Haldu of bekijk onze vacatures automotive in Flevoland en vind de functie die bij je past. Altijd op de hoogte blijven van nieuwe updates in jouw vakgebied? Schrijf je dan nu in voor onze JobAlert.

Hoe schrijf ik me in bij Haldu?

Inschrijven bij Haldu is heel gemakkelijk. Klik links in het menu op “Inschrijven”, vul je gegevens in, upload je cv en verstuur! Bij ons ben je verzekerd van:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. Jouw gezondheid en veiligheid staan voorop.
  • Persoonlijke begeleiding. Introductie, begeleiding en evaluatie.
  • Stipte betaling. Iedere week betalen we je stipt op tijd uit. Wel zo fijn!
  • Gecertificeerd gereedschap. Altijd goed gereedschap en vervanging.
  • Een opleiding tot vakman. Volg een betaalde opleiding via ons traject.

Wij zijn een bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. 100% gecertificeerd, 100% begeleid en vooral: 100% professioneel & persoonlijk. Wij zijn er voor ons personeel. Logisch dat steeds meer vakmensen voor ons willen werken en A-merk bedrijven professionals bij ons inhuren.

Bekijk onze vacatures

Bij onze werving draait het om persoonlijk en professioneel contact. Wij vinden dat je kunt werken zoals jij dat wilt, met de focus op jouw vakmanschap. Heb je onze vacatures automotive in Flevoland bekeken en zit er een leuke functie voor je tussen? Reageer dan direct. Heb je vragen over een vacatures of wil je meer weten over de werkwijze van Haldu? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder.

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.