Vacatures automotive Flevoland| Haldu Groep

Vacatures automotive Flevoland

Specialisten in de automotive kunnen bij Haldu Groep hun hart ophalen. Ben jij een ster in het ontwikkelen, onderhouden en repareren van auto’s, motoren en trucks én woon je in Flevoland? Meld je dan snel aan bij Haldu of bekijk onze vacatures automotive in Flevoland en vind de functie die bij je past. Altijd op de hoogte blijven van nieuwe updates in jouw vakgebied? Schrijf je dan nu in voor onze JobAlert.

Hoe schrijf ik me in bij Haldu?

Inschrijven bij Haldu is heel gemakkelijk. Klik links in het menu op “Inschrijven”, vul je gegevens in, upload je cv en verstuur! Bij ons ben je verzekerd van:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. Jouw gezondheid en veiligheid staan voorop.
  • Persoonlijke begeleiding. Introductie, begeleiding en evaluatie.
  • Stipte betaling. Iedere week betalen we je stipt op tijd uit. Wel zo fijn!
  • Gecertificeerd gereedschap. Altijd goed gereedschap en vervanging.
  • Een opleiding tot vakman. Volg een betaalde opleiding via ons traject.

Wij zijn een bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. 100% gecertificeerd, 100% begeleid en vooral: 100% professioneel & persoonlijk. Wij zijn er voor ons personeel. Logisch dat steeds meer vakmensen voor ons willen werken en A-merk bedrijven professionals bij ons inhuren.

Bekijk onze vacatures

Bij onze werving draait het om persoonlijk en professioneel contact. Wij vinden dat je kunt werken zoals jij dat wilt, met de focus op jouw vakmanschap. Heb je onze vacatures automotive in Flevoland bekeken en zit er een leuke functie voor je tussen? Reageer dan direct. Heb je vragen over een vacatures of wil je meer weten over de werkwijze van Haldu? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder.

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven