Vacatures automotive Drenthe| Haldu Groep

Vacatures automotive Drenthe

Zit je momenteel even zonder werk, woon je in Drenthe en ben jij gemaakt voor de autobranche? Bekijk onze vacatures automotive in Drenthe dan direct online. Ons netwerk bestaat uit vele opdrachtgevers van topklasse. Hierdoor kunnen we jou vele vacatures bieden in Drenthe, maar ook in andere provincies. Wil je snel weer aan de slag? Regel het snel en slim via de Haldu Groep.

Aan de slag in de automotive

Wil je meer ervaring op doen in de autobranche? Haldu Groep helpt je graag op weg. Hoe we dit doen? Als eerste bieden we jou een duidelijk overzicht van de beste vacatures in jouw regio. Ga je voor ons aan het werk dan zorgen we goed voor je. Zo bieden we je de zekerheid van een 40-urige werkweek. We betalen iedere week je salaris netjes op tijd uit en kunt aan de slag gaan bij de beste opdrachtgevers. Natuurlijk ondersteunen we je het gehele traject. Zo ontvang je persoonlijke begeleiding vanaf je eerste sollicitatie, tot aan de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Heb je dus vragen? Je werkcoach is er voor je om deze te beantwoorden. Tot slot zorgen we ervoor dat je altijd goed bij je nieuwe werk kunt beginnen. We voorzien je van goede werkkleding en goed gereedschap.

Neem contact met ons op

Klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan snel onze vacatures automotive in Drenthe en solliciteer. Bij ons draait alles om persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu. Heb je een vraag over onze vacatures of de werkwijze van Haldu? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven