Vacatures automotive Drenthe| Haldu Groep

Vacatures automotive Drenthe

Zit je momenteel even zonder werk, woon je in Drenthe en ben jij gemaakt voor de autobranche? Bekijk onze vacatures automotive in Drenthe dan direct online. Ons netwerk bestaat uit vele opdrachtgevers van topklasse. Hierdoor kunnen we jou vele vacatures bieden in Drenthe, maar ook in andere provincies. Wil je snel weer aan de slag? Regel het snel en slim via de Haldu Groep.

Aan de slag in de automotive

Wil je meer ervaring op doen in de autobranche? Haldu Groep helpt je graag op weg. Hoe we dit doen? Als eerste bieden we jou een duidelijk overzicht van de beste vacatures in jouw regio. Ga je voor ons aan het werk dan zorgen we goed voor je. Zo bieden we je de zekerheid van een 40-urige werkweek. We betalen iedere week je salaris netjes op tijd uit en kunt aan de slag gaan bij de beste opdrachtgevers. Natuurlijk ondersteunen we je het gehele traject. Zo ontvang je persoonlijke begeleiding vanaf je eerste sollicitatie, tot aan de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Heb je dus vragen? Je werkcoach is er voor je om deze te beantwoorden. Tot slot zorgen we ervoor dat je altijd goed bij je nieuwe werk kunt beginnen. We voorzien je van goede werkkleding en goed gereedschap.

Neem contact met ons op

Klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan snel onze vacatures automotive in Drenthe en solliciteer. Bij ons draait alles om persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu. Heb je een vraag over onze vacatures of de werkwijze van Haldu? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.