Vacatures automotive Drenthe| Haldu Groep

Vacatures automotive Drenthe

Zit je momenteel even zonder werk, woon je in Drenthe en ben jij gemaakt voor de autobranche? Bekijk onze vacatures automotive in Drenthe dan direct online. Ons netwerk bestaat uit vele opdrachtgevers van topklasse. Hierdoor kunnen we jou vele vacatures bieden in Drenthe, maar ook in andere provincies. Wil je snel weer aan de slag? Regel het snel en slim via de Haldu Groep.

Aan de slag in de automotive

Wil je meer ervaring op doen in de autobranche? Haldu Groep helpt je graag op weg. Hoe we dit doen? Als eerste bieden we jou een duidelijk overzicht van de beste vacatures in jouw regio. Ga je voor ons aan het werk dan zorgen we goed voor je. Zo bieden we je de zekerheid van een 40-urige werkweek. We betalen iedere week je salaris netjes op tijd uit en kunt aan de slag gaan bij de beste opdrachtgevers. Natuurlijk ondersteunen we je het gehele traject. Zo ontvang je persoonlijke begeleiding vanaf je eerste sollicitatie, tot aan de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Heb je dus vragen? Je werkcoach is er voor je om deze te beantwoorden. Tot slot zorgen we ervoor dat je altijd goed bij je nieuwe werk kunt beginnen. We voorzien je van goede werkkleding en goed gereedschap.

Neem contact met ons op

Klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan snel onze vacatures automotive in Drenthe en solliciteer. Bij ons draait alles om persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu. Heb je een vraag over onze vacatures of de werkwijze van Haldu? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.