Vacatures automotive branche | Haldu Groep

Vacatures automotive branche

Wil jij graag aan de slag als automonteur, plaatwerker of spuiter? Ben je op zoek naar een overzicht vacatures in de automotive branche? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Wij beschikken over een uitgebreid en recent overzicht vacatures in de automotive branche. Solliciteren bij eersteklas werkgevers zoals Pon, RMC en Van Udenhout doe je gemakkelijk en snel online! Bekijk hier ons uitgebreide overzicht.

Vacatures automotive branche op haldugroep.nl

In het overzicht vacatures in de automotive branche van haldugroep.nl vind je uitsluitend eersteklas werkgevers. Door samen te werken met topbedrijven als Pon, RMC en Van Udenhout beschikken wij over een recentelijk en uitgebreid overzicht. In dit overzicht vind je vacatures voor functies zoals automonteurs, bandenmonteurs, serviceadviseurs, schadeherstelmonteurs, diagnosetechnici, plaatwerkers en spuiters.

Solliciteren op vacatures automotive branche

Wanneer je gaat solliciteren op de vacatures in automotive branche via Haldu Groep zitten hier een aantal grote voordelen aan verbonden. Wij stimuleren jouw ambities, luisteren naar je door de samenwerking geregeld te evalueren en pakken verbeterpunten die jij ons geeft altijd op. Wat zijn nog meer de voordelen van het solliciteren op vacatures in de automotive branche via Haldu Groep?

Alle voordelen van Haldu Groep voor jou op een rijtje

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Online solliciteren op vacatures automotive branche

Wil jij aan het werk in de automotive branche? Solliciteer dan eenvoudig en snel online. Je vindt onze vacatures in de automotive branche hier.

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven