Vacatures autobranche| Haldu Groep

Vacatures autobranche

Bij Haldu zetten we graag de juiste vakmensen in bij de juiste topbedrijven. Wij hebben oog voor jou als werknemer en ook voor de opdrachtgever. Voordat we tot een perfecte match komen verdiepen we ons eerst goed in beide partijen. Op deze manier ontstaat er een waardevolle arbeidsrelatie waarin beide partijen zich goed voelen. Heb je ervaring in de automotive en wil je graag aan de slag gaan? Bekijk onze vacatures in de autobranche dan snel. Hier vind je een ruim aanbod van uitdagende functies binnen deze sector.

Werkzaamheden in de autobranche

Heb je ervaring als autospuiter, bandenmonteur, schadeherstelmonteur of plaatswerker? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij leggen de focus binnen deze branche namelijk op deze en soortgelijke functies. Als monteur voer je werkzaamheden uit als een APK keuring, kleine en grote beurt, reparatiewerkzaamheden, onderhoud en stel je diagnoses. Of wellicht ben je een expert in banden en laat je hierin je kennis en kunde blijken. Als autospuiter weet je exact hoe je tot de juiste kleuren komt en spuit je voertuigen en onderdelen. In ruil voor je inzet ontvang je vanuit onze kant persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Hier kun je altijd terecht voor vragen. Ook zorgen we ervoor dat je elke week netjes op tijd je salaris ontvangt.

Meld je aan

Werken voor A-merk bedrijven staat goed op je cv en je ontwikkelt je ambities. Bovendien bieden we je graag wat zekerheid. We leiden je op tot erkend vakman en zorgen dat je met goed gereedschap kunt starten bij je nieuwe opdrachtgever. Naast vacatures in de autobranche bieden wij ook leuke functies in de techniek en automotive. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven