Vacatures afbouw Overijssel | Haldu Groep

Vacatures afbouw Overijssel

Ben jij in Overijssel op zoek naar werk in de afbouw? Werken in de afbouw vergt een secure werkhouding en je moet van wanten weten. Onder afbouwwerkzaamheden valt een grote diversiteit aan werk. Alle werkzaamheden direct na de ruwbouw vallen onder afbouw en moeten zeer net uitgevoerd worden. Heb jij interesse in werken in de afbouw? Haldu Groep heeft een ruime hoeveelheid vacatures in de afbouw in Overijssel openstaan. Bekijk gerust het hele overzicht en wie weet zie jij een vacature waar je laaiend enthousiast van wordt! Help mee aan het plaatsen van systeemplafonds, scheidingswanden, brandwerende bekleding, inbouwverlichting of kantoorinrichting. Of ga aan de slag met stucwerk, schilderwerk en ander precisiewerk. Waar wordt jij enthousiast van?

Wie is Haldu Groep?

Haldu Groep doet o.a. aan detachering voor bouw- en afbouwfuncties. Als jij graag aan het werk wilt in de bouw of afbouw dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben rechtstreeks contact met eersteklas opdrachtgevers in de branche (Kwakman, Mat Afbouw, Schuurmans en meer) en hebben rechtstreeks toegang tot heel veel vacatures in de afbouw in Overijssel. Hierdoor kunnen we jou zoveel vacatures tegelijk aanbieden.

Werken met Haldu Groep betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en natuurlijk zekerheid. We bieden je graag werk voor 40 uur per week en we garanderen je dat je elke week je salaris stipt op tijd ontvangt. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, wordt je begeleidt door een persoonlijke werkcoach en we leiden je op tot erkend vakman. Voor korte communicatielijnen verloopt het meeste contact via je persoonlijke werkcoach. Duidelijke communicatie is bevorderlijk voor de medewerkerstevredenheid, jouw tevredenheid dus! Je werkcoach biedt je begeleiding van begin tot eindpunt.

Voor welke functies vind ik vacatures?

In de afbouwsector vind je via Haldu Groep vacatures voor functies zoals:

  • Metalstud monteur
  • Schilder
  • Timmerman
  • Plafondmonteur
  • Wandenmonteur
  • En meer

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie