Vacatures afbouw Overijssel | Haldu Groep

Vacatures afbouw Overijssel

Ben jij in Overijssel op zoek naar werk in de afbouw? Werken in de afbouw vergt een secure werkhouding en je moet van wanten weten. Onder afbouwwerkzaamheden valt een grote diversiteit aan werk. Alle werkzaamheden direct na de ruwbouw vallen onder afbouw en moeten zeer net uitgevoerd worden. Heb jij interesse in werken in de afbouw? Haldu Groep heeft een ruime hoeveelheid vacatures in de afbouw in Overijssel openstaan. Bekijk gerust het hele overzicht en wie weet zie jij een vacature waar je laaiend enthousiast van wordt! Help mee aan het plaatsen van systeemplafonds, scheidingswanden, brandwerende bekleding, inbouwverlichting of kantoorinrichting. Of ga aan de slag met stucwerk, schilderwerk en ander precisiewerk. Waar wordt jij enthousiast van?

Wie is Haldu Groep?

Haldu Groep doet o.a. aan detachering voor bouw- en afbouwfuncties. Als jij graag aan het werk wilt in de bouw of afbouw dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben rechtstreeks contact met eersteklas opdrachtgevers in de branche (Kwakman, Mat Afbouw, Schuurmans en meer) en hebben rechtstreeks toegang tot heel veel vacatures in de afbouw in Overijssel. Hierdoor kunnen we jou zoveel vacatures tegelijk aanbieden.

Werken met Haldu Groep betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en natuurlijk zekerheid. We bieden je graag werk voor 40 uur per week en we garanderen je dat je elke week je salaris stipt op tijd ontvangt. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, wordt je begeleidt door een persoonlijke werkcoach en we leiden je op tot erkend vakman. Voor korte communicatielijnen verloopt het meeste contact via je persoonlijke werkcoach. Duidelijke communicatie is bevorderlijk voor de medewerkerstevredenheid, jouw tevredenheid dus! Je werkcoach biedt je begeleiding van begin tot eindpunt.

Voor welke functies vind ik vacatures?

In de afbouwsector vind je via Haldu Groep vacatures voor functies zoals:

  • Metalstud monteur
  • Schilder
  • Timmerman
  • Plafondmonteur
  • Wandenmonteur
  • En meer

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.