Vacatures afbouw Gelderland | Haldu Groep

Vacatures afbouw Gelderland

Wil je graag aan de slag in de afbouw en woon je in de provincie Gelderland? Bij Haldu Groep ben je aan het juiste adres. Wij bieden een mooie selectie vacatures in de afbouw in Gelderland. Het gaat om functies bij A-merk bedrijven. Namens onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vakmensen in de afbouw. Ben jij dat talent waar we naar op zoek zijn? Sluit je dan nu aan bij Haldu en solliciteer direct op één van onze topfuncties.

Wij zijn er voor personeel

Wat we precies zoeken? Vakmensen die met plezier in de afbouw willen werken. Wij koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Haldu is er voor personeel. Dit houdt in dat wij goed voor onze werknemers zorgen. Wij waarderen het dat je jouw vakmanschap voor ons in wilt zetten. In ruil hiervoor bieden we je begeleiding door middel van je persoonlijke werkcoach. Deze biedt hulp tijdens het solliciteren, de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Daarnaast leiden we je op tot erkend vakman en ontvang je elke week precies op tijd je salaris.

Meer over Haldu Groep

Werken in de afbouw regel je het makkelijkst en snelst via Haldu. Wij staan in contact met A-merk bedrijven die altijd wel een functie voor je beschikbaar hebben. Voor deze branche richten we ons vooral op beroepen als schilder, timmerman, metalstud monteur, wandenmonteur en plafondmonteur. Bekijk hieronder alle vacatures afbouw in Gelderland.

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.