Vacatures afbouw Gelderland | Haldu Groep

Vacatures afbouw Gelderland

Wil je graag aan de slag in de afbouw en woon je in de provincie Gelderland? Bij Haldu Groep ben je aan het juiste adres. Wij bieden een mooie selectie vacatures in de afbouw in Gelderland. Het gaat om functies bij A-merk bedrijven. Namens onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vakmensen in de afbouw. Ben jij dat talent waar we naar op zoek zijn? Sluit je dan nu aan bij Haldu en solliciteer direct op één van onze topfuncties.

Wij zijn er voor personeel

Wat we precies zoeken? Vakmensen die met plezier in de afbouw willen werken. Wij koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Haldu is er voor personeel. Dit houdt in dat wij goed voor onze werknemers zorgen. Wij waarderen het dat je jouw vakmanschap voor ons in wilt zetten. In ruil hiervoor bieden we je begeleiding door middel van je persoonlijke werkcoach. Deze biedt hulp tijdens het solliciteren, de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Daarnaast leiden we je op tot erkend vakman en ontvang je elke week precies op tijd je salaris.

Meer over Haldu Groep

Werken in de afbouw regel je het makkelijkst en snelst via Haldu. Wij staan in contact met A-merk bedrijven die altijd wel een functie voor je beschikbaar hebben. Voor deze branche richten we ons vooral op beroepen als schilder, timmerman, metalstud monteur, wandenmonteur en plafondmonteur. Bekijk hieronder alle vacatures afbouw in Gelderland.

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven