Vacatures afbouw Gelderland | Haldu Groep

Vacatures afbouw Gelderland

Wil je graag aan de slag in de afbouw en woon je in de provincie Gelderland? Bij Haldu Groep ben je aan het juiste adres. Wij bieden een mooie selectie vacatures in de afbouw in Gelderland. Het gaat om functies bij A-merk bedrijven. Namens onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vakmensen in de afbouw. Ben jij dat talent waar we naar op zoek zijn? Sluit je dan nu aan bij Haldu en solliciteer direct op één van onze topfuncties.

Wij zijn er voor personeel

Wat we precies zoeken? Vakmensen die met plezier in de afbouw willen werken. Wij koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Haldu is er voor personeel. Dit houdt in dat wij goed voor onze werknemers zorgen. Wij waarderen het dat je jouw vakmanschap voor ons in wilt zetten. In ruil hiervoor bieden we je begeleiding door middel van je persoonlijke werkcoach. Deze biedt hulp tijdens het solliciteren, de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Daarnaast leiden we je op tot erkend vakman en ontvang je elke week precies op tijd je salaris.

Meer over Haldu Groep

Werken in de afbouw regel je het makkelijkst en snelst via Haldu. Wij staan in contact met A-merk bedrijven die altijd wel een functie voor je beschikbaar hebben. Voor deze branche richten we ons vooral op beroepen als schilder, timmerman, metalstud monteur, wandenmonteur en plafondmonteur. Bekijk hieronder alle vacatures afbouw in Gelderland.

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.