Vacatures afbouw Friesland | Haldu Groep

Vacatures afbouw Friesland

Wie op zoek is naar werk in de afbouw moet bij Haldu Groep zijn. Voor vacatures in de afbouw in Friesland bijvoorbeeld ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres. Wij focussen op vacatures in de afbouw en dan met name op functies als schilder, timmerman, wandenmonteur, plafondmonteur en metalstud monteur. Als je snel aan het werk wilt, is het slim om te zoeken tussen de afbouwvacatures van Haldu Groep. Je kunt overzichtelijk op onze website zoeken, omdat we alle relevante vacatures in de afbouw in Friesland bij elkaar gezet hebben voor jou. Bekijk onze vacatures direct!

Goed voorbereid aan het werk

Als je bij Haldu Groep aan het werk gaat, dan helpen we je zo goed mogelijk op weg om je klaar te stomen voor werk bij één van onze opdrachtgevers. Haldu Groep selecteert de beste vakmensen voor werk bij de beste opdrachtgevers in de afbouw. Wij bereiden je voor op je werk door je persoonlijke begeleiding te bieden vanaf onze kennismaking tot jouw eerste werkdag en de eindevaluatie op het project. Jouw persoonlijke werkcoach biedt je alle begeleiding die je nodig hebt. Zo leidt Haldu Groep je ook op tot erkend vakman, zodat jij precies weet wat je doet op de werkvloer. We bieden je de mogelijkheid om te leren en op jouw beurt mag jij ons te allen tijde feedback geven als je denkt dat iets anders moet of beter kan.

Haldu Groep voor personeel

We luisteren naar onze werknemers, want alles wat we doen, doen we met de beste bedoelingen voor jou als (toekomstige) werknemer. Bij Haldu Groep krijg je elke week stipt uitbetaald voor het werk dat jij geleverd hebt bij de beste opdrachtgevers. Namens Haldu werken voor A-merk bedrijven staat goed op je cv, dus het is ook goed voor de toekomst om bij Haldu aan de slag te gaan in de afbouw. Haldu is er voor personeel. Bekijk direct alle vacatures in de afbouw in Friesland en vind de baan die bij jou past!

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven