Vacatures afbouw Friesland | Haldu Groep

Vacatures afbouw Friesland

Wie op zoek is naar werk in de afbouw moet bij Haldu Groep zijn. Voor vacatures in de afbouw in Friesland bijvoorbeeld ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres. Wij focussen op vacatures in de afbouw en dan met name op functies als schilder, timmerman, wandenmonteur, plafondmonteur en metalstud monteur. Als je snel aan het werk wilt, is het slim om te zoeken tussen de afbouwvacatures van Haldu Groep. Je kunt overzichtelijk op onze website zoeken, omdat we alle relevante vacatures in de afbouw in Friesland bij elkaar gezet hebben voor jou. Bekijk onze vacatures direct!

Goed voorbereid aan het werk

Als je bij Haldu Groep aan het werk gaat, dan helpen we je zo goed mogelijk op weg om je klaar te stomen voor werk bij één van onze opdrachtgevers. Haldu Groep selecteert de beste vakmensen voor werk bij de beste opdrachtgevers in de afbouw. Wij bereiden je voor op je werk door je persoonlijke begeleiding te bieden vanaf onze kennismaking tot jouw eerste werkdag en de eindevaluatie op het project. Jouw persoonlijke werkcoach biedt je alle begeleiding die je nodig hebt. Zo leidt Haldu Groep je ook op tot erkend vakman, zodat jij precies weet wat je doet op de werkvloer. We bieden je de mogelijkheid om te leren en op jouw beurt mag jij ons te allen tijde feedback geven als je denkt dat iets anders moet of beter kan.

Haldu Groep voor personeel

We luisteren naar onze werknemers, want alles wat we doen, doen we met de beste bedoelingen voor jou als (toekomstige) werknemer. Bij Haldu Groep krijg je elke week stipt uitbetaald voor het werk dat jij geleverd hebt bij de beste opdrachtgevers. Namens Haldu werken voor A-merk bedrijven staat goed op je cv, dus het is ook goed voor de toekomst om bij Haldu aan de slag te gaan in de afbouw. Haldu is er voor personeel. Bekijk direct alle vacatures in de afbouw in Friesland en vind de baan die bij jou past!

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.