Vacatures afbouw Flevoland | Haldu Groep

Vacatures afbouw Flevoland

De bouwsector blijft groeien, dus ook de werkzaamheden in de afbouw. Wil jij graag bijdragen aan de afronding van grote bouwprojecten in Nederland? Reageer dan op één van onze vacatures in de afbouw in Flevoland. Werken in de afbouw betekent bijdragen aan een nieuw begin. Heb jij doorzettingsvermogen, oog voor detail en zet jij je graag in voor een project bij één van onze grote opdrachtgevers, zoals Mat Afbouw, Kwakman en Schuurmans? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de afbouw en heeft daardoor rechtstreeks toegang tot heel veel afbouwvacatures. Werken in de afbouw regel je dus het snelst en het slimst met de afbouwvacatures van Haldu Groep.

Afbouw werkzaamheden

De afbouw van een gebouw vindt plaats na de ruwbouwfase, met name als het gebouw wind- en waterdicht is. Tijdens de afbouwfase wordt het gebouw afgewerkt en kunnen systeemplafonds, scheidingswanden, inbouwverlichting, brandwerende bekleding, vloerbedekking, kantoorinrichting etc. worden aangebracht. Heb jij het in je om dergelijke werkzaamheden uit te voeren? Al is het maar een klein onderdeel hiervan wat je interesseert of wat overeenkomt met jouw vakgebied, wij zijn continu op zoek naar vakmensen in de afbouw. Bekijk gerust al onze vacatures in de afbouw in Flevoland en hopelijk zit er iets tussen wat jou aanspreekt. Wij zien jou graag namens Haldu Groep aan het werk bij onze A-merk opdrachtgevers.

Wat betekent werken voor Haldu Groep?

Als jij wilt werken voor Haldu Groep mag je rekenen op een goede zorg voor jou als werknemer. Zo krijg je persoonlijke begeleiding van een werkcoach, je krijgt elke week stipt uitbetaald, we leiden je graag op tot erkend vakman en we zetten je graag aan het werk bij eersteklas opdrachtgevers. Dat is goed voor je cv en dankzij onze grote zorg voor onze werknemers zul je dit met succes kunnen! Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan direct na het bekijken van onze vacatures in de afbouw te Flevoland.

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.